GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Τον σκότωσε και αυτοκτόνησε...

Τα τραγικά αδιέξοδα του κόσμου των ναρκωτικών έρχεται να καταδείξει το έγκλημα που αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Κατ...

Τα τραγικά αδιέξοδα του κόσμου των ναρκωτικών έρχεται να καταδείξει το έγκλημα που αποκαλύφθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο (εκεί βρέθηκε ο άνδρας, που τον είχαν χτυπήσει με τσεκούρι και μετά από λόγο κατέληξε) και ο εντοπισμός του πτώματος νεαρού άνδρα αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας στις εγκαταστάσεις του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες , που να σημειωθεί είχαν κοινό τόπο καταγωγής και είχαν εμπλακεί στον κόσμο των ναρκωτικών διαπληκτίστηκαν νωρίς το πρωί, με τον ένα να καταφέρνει θανάσιμα χτυπήματα στον άλλο.
Στη συνέχεια όμως φαίνεται ότι συνηδειτοποίησε το τί είχε κάνει και αργά το βράδυ, μέσα στις τουαλέτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ αποφάσισε να δώσει τέλος στο μαρτύριο και τη ζωή του , παίρνοντας μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιώνΟι αρχές από την πρώτη στιγμή έστρεψαν εκεί τις έρευνες και αναμένεται  εντός της ημερας να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση