GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοφανές κλίμα τρομοκρατίας στην Ιερισσό...

Είναι πραγματικά αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στην Ιερισσό. Δύο κάτοικοι Ιερισσού προσήχθησαν από την αστυνομία στον Πολύγυρο γύρω στις...

Είναι πραγματικά αδιανόητα αυτά που συμβαίνουν στην Ιερισσό.
Δύο κάτοικοι Ιερισσού προσήχθησαν από την αστυνομία στον Πολύγυρο γύρω στις 5:00 μ.μ. και έχουν έκτοτε “εξαφανιστεί”, καθώς η αστυνομία δεν δίνει καμμία πληροφορία ούτε στο δικηγόρο, ούτε στις οικογένειες, ούτε στη βουλευτή Χαλκιδικής.
Κουκουλοφόροι και τζιπ της αστυνομίας που περιπολούν σε όλη την Ιερισσό κάνοντας τυχαίες προσαγωγές, έχουν σκορπίσει τον τρόμο στο χωριό. Οι άνθρωποι φοβούνται να κυκλοφορήσουν και δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους από το φόβο της απαγωγής και της προσαγωγής τους από τους κουκουλοφόρους.
Αυτή τη στιγμή οι γυναίκες της Ιερισσού συγκεντρώνονται ειρηνικά έξω από το αστυνομικό τμήμα, ζητώντας να μάθουν τι απέγιναν οι άνθρωποι τους και να σταματήσει αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και ψυχολογικής βίας.
Ολοι όσοι προσάγονται κρατούνται από την αστυνομία πολλές ώρες χωρίς καμμία κατηγορία, ενώ υπο την απειλή της “απείθειας” πολλοί παραδίδουν και δείγμα γενετικού υλικού.
Ενεργοί Πολίτες Δημοτικής Ενότητας Αρναίας
Blog: http://www.enpoarneas.blogspot.com
Email: enpoarneas@gmail.com
Facebook: http://www.facebook.com/Energoi.Polites.D.E.Arneas
Twitter: @enpoarneas

6 σχόλια

  1. Και μια και η Επιτροπή Σοφών θα αρχίσει να μαζεύει «αριστερές» προτάσεις, μπορούμε κι εμείς να συμβάλουμε στο έργο της προτείνοντας:
    * Να μπει στο Σύνταγμα επισήμως η ονομασία των Σκοπίων ως «Μακεδονία», όπως εισηγούνται στην Κουμουνδούρου.
    * Να νομιμοποιηθεί η βία των κουκουλοφόρων, οι μολότοφ και τα καμένα καταστήματα, εφόσον όλα αυτά γίνονται γιατί έχουμε μνημόνιο, κι επομένως όλα δικαιολογούνται.
    * Να υπάρξει νόμος που θα επιτρέπει στους αναρχικούς να καταλαμβάνουν κτίρια και να τα χρησιμοποιούν ως αποθήκη μπουκαλιών μπύρας κι εύφλεκτου υλικού, εφόσον όμως όλα αυτά πηγαίνουν για ανακύκλωση.
    * Να μπει στο Σύνταγμα ως μοναδικό νόμισμα η δραχμή, μιας και με το ευρώ δεν συμβιβάζονται οι Συριζαίοι.
    * Να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξη ΑΟΖ στα… Τουρκοβούνια και την Κοζάνη ώστε να κινούνται ελεύθερα οι… ελεύθεροι αγωνιζόμενοι Πυρήνες.
    * Να προβλεφθεί στο Σύνταγμα το επίσημο «λιντσάρισμα» των μνημονιακών.
    * Να δοθεί σύνταξη αντιστασιακού στα 20χρονα που κάνουν ληστείες για το τρομοκρατικό ταμείο και που βασανίζονται (σύμφωνα με τον Στάθη Παναγούλη) όπως οι αντιστασιακοί της Χούντας.
    * Να ονομαστούν και με συνταγματική βούλα τα Ιμια… Καρντάκ έτσι ώστε να δικαιωθεί ο σύντροφος Συριζαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Τα καημένα τα Συριζόπουλα τι τραβάνε.

    Ερευνά η Αστυνομία να βρει τους δράστες που βρίσκονται ανάμεσά τους και .........Ω! δυστυχία!!.

    Ενοχλούνται και νοιώθουν τρομοκρατημένα.

    Λυπηθείτε τα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η ένοπλη επίθεση πώς λέγεται ρε ροζέ σύντροφοι;

    Πάλι στο 1946 θέλετε να μας ξαναγυρίσετε;

    Χωνέψτε το,Βόρεια Κορέα δεν θα έχετε την ευκαιρία να μας κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σαμαράς για τις Σκουριές: "Αυτές οι ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές".

    Σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους επενδυτές ο Αντώνης Σαμαράς με δηλώσεις του στην εφημερίδα Wall Street Journal ξεκαθάρισε ότι οι επενδύσεις σε προγράμματα χρυσού θα συνεχιστούν παρά τις επιθέσεις και τα επεισόδια στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής.

    «Αυτού του είδους οι ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές.
    Η Ελλάδα είναι μία μοντέρνα ευρωπαϊκή χώρα και θα προστατεύσουμε τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα με κάθε κόστος» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Αναφορικά με την συνολική επένδυση από την εταιρεία Eldorado Gold Corp σε ορυχεία χρυσού στη Θράκη ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε :«Αυτή είναι μία επένδυση που θέλουμε πάρα πολύ και όλη η διαδικασία για την τελική έγκριση θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 10 ημέρες».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανάψει το πράσινο φως στην επένδυση της εταιρείας Eldorado Gold Corp. ELD.T ύψους 230 εκατ. ευρώ σε ένα ορυχείο χρυσού στην Θράκη προκειμένου να καθησυχάσει τις ανησυχίες για την βίαιη επίθεση μασκοφόρων σε ένα από τα ορυχεία της στις Σκουριές Χαλκιδικής. Η επένδυση της Θράκης είναι ένα μόνο κομμάτι από την συνολική επένδυση της εταιρείας που διατηρεί δικαιώματα εκμετάλλευσης σε συνολικά τέσσερα ορυχεία χρυσού και άλλων υλικών. Συνολικά η εταιρεία έχει δεσμευθεί να επενδύσει 1 δισ. ευρώ στα επόμενα 4 χρόνια.

    «Προκειμένου να καθησυχαστούν οι αξιωματούχοι της εταιρείας που επισκέφθηκαν την Αθήνα αυτή την εβδομάδα η ελληνική κυβέρνηση υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει τα θέματα ασφαλείας στο ορυχείο και την ίδια στιγμή να περικόψει την γραφειοκρατία που έχει καθυστερήσει την έγκριση για την σχεδιαζόμενη επένδυση της Eldorado στη Θράκη» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΔΟΥΣ !!!ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πιο σωστός παραλληλισμός !!!

    Όπως είδαμε όλοι στα πλάνα που έδειξαν τα κανάλια η συμπεριφορά των κουκουλοφόρων και οι πρακτικές που χρησιμοποίησαν ήταν αντιγραφή των πρακτικών της ΚουΚλουξΚλαν!!!

    Ο φασισμός των διαφωνούντων "οικολόγων" έφερε ανατριχίλα σε όσους πιστεύουν ακόμα στην δημοκρατία και στους νόμους...

    Θα αναγκάσουν την περιοχή να ζεί σε στυλ άγριας δύσης με ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ επιτιθέμενους και (πιθανόν...) ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ αμυνόμενους από δώ και μπρός...

    Αν δεν δράσει άμεσα η ΕΛ.ΑΣ και αν καθυστερήσει να συλλάβει τους δράστες, φοβάμαι ότι η επόμενη φορά θα έχει θύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση