GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι πρώην παράγοντες του Άρη

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδ...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγύησης αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ειδικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ίδιας ΠΑΕ Αντώνης Ζαμπέτας, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για μη απόδοση ΦΠΑ που ξεπερνάει τις 436.000 ευρώ και αφορά το τελευταίο έτος της διοίκησής τους.
Εισαγγελέας και ανακριτής με σύμφωνη γνώμη αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενώ τους επέβαλλαν -επιπλέον- χρηματικές εγγυήσεις 3.000 στον Αντ. Ζαμπέτα και 7.000 ευρώ στον Θ. Αθανασιάδη.
 Στις απολογίες τους τα άλλοτε «αφεντικά» της ΠΑΕ Άρης αναφέρθηκαν στα ποσά που έχει πληρώσει η εταιρεία επί θητείας τους και τόνισαν ότι για το ποσό που τους καταλογίζεται έχει γίνει δέσμευση του χορηγικού συμβολαίου του Άρη με τον ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση