GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαριάς για τον... αυτόματο πιλότο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την υστέρηση των εσόδων ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς. «Όσο...

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την υστέρηση των εσόδων ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς.
«Όσο κι αν προσπαθεί το οικονομικό επιτελείο να αποκρύψει την αποτυχία της μνημονιακής πολιτικής του, η σημαντική υστέρηση των εσόδων δρομολογεί τον «αυτόματο πιλότο» που είναι η λήψη και νέων πρόσθετων φορομπηχτικών μέτρων, η περαιτέρω μείωση εισοδημάτων μισθωτών και συνταξιούχων, οι απολύσεις στο δημόσιο και οι κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, ενοικίων και τραπεζικών καταθέσεων των μικροοφειλετών του δημοσίου», επισημαίνει ο κ. Μαριάς.

1 σχόλιο

  1. Τελικά ο αρχηγός Πάνος έχει ανακαλύψει και κατέχει τον τελειότερο παπαροανιχνευτή.

    Δεν του έχει ξεφύγει ούτε ένας π@π@ρ@ς.

    Ενα ακόμη έξαλλο, αλλοπαρμένο ανθρωπάκι που βγήκε στο κουρμπέτι μαζί με τα υπόλοιπα παρτσακλά (Μαριάς, Κουΐκ, Ραχήλ, Χαϊκάλης και τόσοι άλλοι ων ουκ έστι αριθμός).

    Αντε καλορίζικος ο νέος καραγκιόζης, μόνο ο Αυτιάς έχει μείνει απέξω αλλά ήγγικεν γαρ
    η ώρα και γι' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση