GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται το πρώτο ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Το Paywave είναι ένας νέο τρόπος για να πληρώνει κάποιος, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του καμία τραπεζική κάρτα. Οι συναλλαγέ...

Το Paywave είναι ένας νέο τρόπος για να πληρώνει κάποιος, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάει μαζί του καμία τραπεζική κάρτα. Οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω μιας εφαρμογής που θα ενσωματώνει το smartphone…και περνώντας το πάνω από μηχανήματα, που θα μπορούν να ανιχνεύουν το αναγνωριστικό του χρήστη, όπως έχει η πιστωτική κάρτα, θα χρεώνουν το αντίστοιχο ποσό.
Η Visa στο MWC 2013 ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Samsung και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι PayWave θα ενσωματωθεί στα επόμενα μοντέλα smartphone της εταιρείας, λογικά και στο Galaxy IV.
Εφαρμογές και υπηρεσίες όπως το Foursquare έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό πορτοφόλι μέσω προσφορών-Specials οι οποίες πληρώνονται μέσω της εφαρμογής και της πιστωτική κάρτας που έχει δηλώσει ο χρήστης.
Προς το παρόν δεν είναι τόσο διαδεδομένη η χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού, όμως στο μέλλον θα χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο, όταν οι εταιρείες και υπηρεσίες το ενσωματώσουν.
Πληροφορίες: whos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση