GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυμνιστές στο Μουσείο Λέοπολντ της Βιέννης...

Οι πόρτες του Μουσείου Λέοπολντ στην Βιέννη άνοιξαν αργά το βράδυ για να υποδεχτούν περίπου 60 γυμνιστές. Οι επισκέπτες της ειδικής αυτ...

Οι πόρτες του Μουσείου Λέοπολντ στην Βιέννη άνοιξαν αργά το βράδυ για να υποδεχτούν περίπου 60 γυμνιστές. Οι επισκέπτες της ειδικής αυτής εκδήλωσης άφησαν τα παλτά και τις τσάντες τους στην είσοδο. Φορώντας μόνο κάλτσες και παπούτσια απόλαυσαν μια ξενάγηση στην έκθεση «Γυμνοί Ανδρες: από το 1800 έως τις μέρες μας» που αποτελείται από 300 συνολικά έργα ζωγραφικής, γλυπτά και φωτογραφίες.
Από την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, γυμνιστές από όλη την Ευρώπη ζητούσαν από τους υπευθύνους την άδεια να επισκεφτούν το μουσείο δίχως τα ρούχα τους. Ηθελαν, όπως έλεγαν, να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.
Σε όλες τις προηγούμενες εκθέσεις στο συγκεκριμένο μουσείο με θέμα το γυμνό πρωταγωνιστούσε το γυναικείο σώμα. Όπως παρατηρούν οι υπεύθυνοι, «με την έκθεση για το ανδρικό γυμνό ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκε - συνολικά 100.000 επισκέπτες έως σήμερα - και γι’ αυτό η έκθεση πήρε παράταση έως τις 4 Μαρτίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση