GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστεγος τραγουδιστής...

Την ημέρα έπαιζε μουσική με την κιθάρα του και τα βράδια κοιμόταν σε παγκάκια. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Παφιλιάρη, που γνωρίσαμε τη δεκαε...


Την ημέρα έπαιζε μουσική με την κιθάρα του και τα βράδια κοιμόταν σε παγκάκια. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Παφιλιάρη, που γνωρίσαμε τη δεκαετία του ’80 ως ιδρυτικό μέλος και τραγουδιστή του συγκροτήματος «Ριφιφί».
Στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εspresso» ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει μεταξύ άλλων: «Όποτε είχα χρήματα πήγαινα σε φτηνά ξενοδοχεία, να πλυθώ και να κοιμηθώ σαν κανονικός άνθρωπος. Τα πρωινά έπαιζα τραγούδια μου στο δρόμο με την κιθάρα μου, αλλά τις κρύες νύχτες του χειμώνα επειδή δεν ένιωθα ασφάλεια πουθενά, περπατούσα όλη νύχτα ατελείωτα μέχρι τα ξημερώματα από τη Νέα Ιωνία μέχρι την Ακρόπολη και πάλι πίσω και ξανά» και συμπλήρώνει: «Ήρθα σε οικονομικό αδιέξοδο και έμεινα άστεγος για δύο χρόνια. Πήγαινα στα συσσίτια στο Σεράφειο και το βράδυ κοιμόμουν στα χαρτόκουτα, σε γωνίες, όπου έβρισκα».
Όπως ο ίδιος λέει όλα ξεκίνησαν λόγω μιας ιδιότυπης ψυχολογικής πάθησης που έχει και απομακρύνθηκε από τους δικούς του ανθρώπους.
Επανήλθε με τη βοήθεια της μητέρας του και της αδελφής του που παρενέβησαν ουσιαστικά και τον επανέφεραν στον τόπο ζωής που είχε πριν.
Πηγή: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση