GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

​Τι βρήκαν στο διαμέρισμα των συλληφθέντων...

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Μαρούσι, το οποίο, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία είχε νοικιάσει με πλασ...

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στο Μαρούσι, το οποίο, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία ταυτότητας ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων, της διπλής ληστείας στην Κοζάνη.
Πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα πριν από περίπου έναν μήνα, ενώ μαζί του έμεναν και οι υπόλοιποι συλληφθέντες.
Στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί στοιχεία πλαστικοποίησης ταυτοτήτων και δυο μηχανήματα εκτύπωσης εγγράφων, ενώ υπάρχουν κάποια στοιχεία που, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνδέουν τα συγκεκριμένα άτομα με την επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι.
Επίσης, τα αποτυπώματα του 20χρονου που φαίνεται να διατηρούσε το σπίτι στο Μαρούσι βρέθηκαν στις γιάφκες της οργάνωσης "Πυρήνες της Φωτιάς", στον Βόλο και στην Καλλιθέα.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν οι συνεργοί των τεσσάρων συλληφθέντων. Σύμφωνα με τον Real Fm, πρόκειται για τρεις άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι διέφυγαν από την περιοχή με ένα αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε έναν οδοντίατρο που είχαν απαγάγει οι υπόλοιποι συλληφθέντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση