GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σόιμπλε επευφημεί τον Μόντι

Ο Σόιμπλε επευφημεί τον Μόντι Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξήρε σήμερα τον απερχόμενο πρωθυπουργό της Ιταλ...

Ο Σόιμπλε επευφημεί τον Μόντι

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξήρε σήμερα τον απερχόμενο πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, διότι κατέγραψε προόδους και εφάρμοσε μεταρρυθμίσεις στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης.
«Τα πράγματα πήγαν καλά με τον Μόντι», είπε ο Σόιμπλε μιλώντας σε μια εκδήλωση.
Απέφυγε να σχολιάσει απευθείας την υποψηφιότητα του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι -επικριτή της πολιτικής λιτότητας που εφάρμοσε ο Μόντι με την υποστήριξη της κυβέρνησης της Γερμανίας- ενόψει των εκλογών της 24ης και 25ης Φεβρουαρίου. «Δεν αναμιγνυόμαστε σε αυτό», είπε.
Εξάλλου σχολιάζοντας το φόρο στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές που συμφωνήθηκε πρόσφατα από 11 χώρες της ευρωζώνης, περιλαμβανομένης της Γερμανίας, ο Σόιμπλε είπε ότι θα ήταν λάθος να περιμένει κανείς πολλά -σε ό,τι αφορά τα έσοδα- εξαρχής.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση