GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συμμορία που "ρήμαξε" το ΙΚΑ συνεχίζει να εισπράττει μισθό!

Μέρος του μισθού τους λαμβάνουν στη φυλακή, τρεις επίορκοι υπάλληλοι, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΙΚΑ Καλλιθέας. Σύμφωνα με...

Μέρος του μισθού τους λαμβάνουν στη φυλακή, τρεις επίορκοι υπάλληλοι, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο του ΙΚΑ Καλλιθέας. Σύμφωνα με...την εφημερίδα "Έθνος", οι τρεις υπάλληλοι που ήταν εν ενεργεία την περίοδο της σύλληψής τους εξακολουθούν να λαμβάνουν το 50% των αποδοχών τους.
Τυπικά, παίρνουν αυτά τα χρήματα νόμιμα, καθώς έχουν τεθεί σε "δυνητική αργία", ωστόσο αυτό οφείλεται στο ότι οι διαδικασίες για την οριστική τους παύση έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η έρευνα των επιθεωρητών του Ιδρύματος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η οικονομική ζημιά που προκάλεσε η σπείρα στο υποκατάστημα της Καλλιθέας είναι σχεδόν τριπλάσια από τα 6 εκατομμύρια ευρώ που είχε υπολογιστεί αρχικά.
Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε υπάλληλοι του ΙΚΑ και οι σύζυγοί τους είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και ψευδών βεβαιώσεων. H δράση τους αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο. Οι υπάλληλοι έδιναν επιδόματα σε μη ασφαλισμένους παίρνοντας παράλληλα μίζα της τάξης του 80%.
Αξίζει να σημειωθεί πως σε ένα από τα σπίτια τους, βρέθηκαν σε αποθήκη 960.000 ευρώ, μέσα σε κουτιά από πάμπερς, ενώ κατασχέθηκαν και πολυτελή αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση