GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός σε τροχαίο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Κώστας Λάζος

Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δέντρο, στον δρόμο μεταξύ Καναλίων και Κερασιάς, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο του θάνατο Στο πρόσωπο του πρώ...

Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε δέντρο, στον δρόμο μεταξύ Καναλίων και Κερασιάς, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο του θάνατο
Στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και νυν της Ερασιτεχνικής, 73χρονου Κώστα Λάζου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του νεκρού άντρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τετάρτης στον δρόμο μεταξύ Καναλίων και Κερασιάς, όταν το αυτοκίνητό του και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρώτο ρεπορτάζ που μετέδωσε το e-Volos.gr, στο δρόμο μεταξύ Καναλίων και Κερασιάς Μαγνησίας, ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μάρκας FORD Fiesta, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πάνω σε δέντρο και το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει.
Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Βόλου.
Συλληπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου για τον άδικο χαμό του Κ. Λάζου
Συλληπητήρια ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, το Δ.Σ. του οποίου συνήλθε εκτάκτως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:
Ο Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, συλλυπείται την οικογένεια του Κωνσταντίνου Λάζου και συμμετέχει στο πένθος του σωματείου Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ», για την απώλεια του προέδρου της, ενός σπουδαίου ανθρώπου κι ενός καταξιωμένου αθλητικού παράγοντα.
Η αθλητική οικογένεια της πόλης μας, θρηνεί ενωμένη την πρόωρη αποδημία του. Ο εκλιπών ήταν εξέχουσα μορφή και έχαιρε της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των φιλάθλων της πόλης μας. Σε όλους εμάς, μένει η ευθύνη, να παραδειγματιστούμε από το ήθος, το ζήλο και την αξιοπρέπειά του.
Το Δ.Σ., συνήλθε εκτάκτως, αποφασίζοντας ομοφώνως να καταθέσει στέφανο στην κηδεία του και να παραστεί δι’ εκπροσώπων στην εξόδια ακολουθία.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση