GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαμαρτυρία! Δικά του διαβατήρια έβγαλε το Λασίθι...

Μία πρωτότυπη διαμαρτυρία από τους Κρητικούς: Από τις 21 του Φλεβάρη το Λασίθι "αποκόπτεται" από την υπόλοιπη Κρήτη και για όσο...

Μία πρωτότυπη διαμαρτυρία από τους Κρητικούς: Από τις 21 του Φλεβάρη το Λασίθι "αποκόπτεται" από την υπόλοιπη Κρήτη και για όσους θέλουν να διέλθουν από και προς τις πόλεις της ανατολικής Κρήτης θα πρέπει να έχουν ... διαβατήριο.
Η κοινωνία του Λασιθίου, όπως αναφέρει το prismanews.gr δηλώνει εξοργισμένη από τις πολιτικές αποψίλωσης της κυβέρνησης με το σαρωτικό κύμα των συγχωνεύσεων σε υγεία, παιδεία και υπηρεσίες και προχωράει σε δυναμικές κινητοποιήσεις που δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στην ευρύτερη περιοχή.
Περισσότερες διευκρινίσεις για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής θα δοθούν στο "Λασιθιστάν”" όπως αναφέρουν τον τόπο τους, θέλοντας να καταγγείλουν την πολιτεία για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετωπίζει, στο Σελινάρι το πρωί της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση