GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έγκλημα και η βλακεία δεν είναι ιδεολογία

Την άποψή μου την λέω με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές. Όταν κάνεις ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα και είσαι μέλος τρομοκρατικής οργάν...

Την άποψή μου την λέω με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές. Όταν κάνεις ληστεία με καλάσνικοφ σε τράπεζα και είσαι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, προφανώς δεν περιμένεις όταν συλληφθείς να ανακριθείς με κανόνες «σαβουάρ βιβρ». Ναι, θα πέσει και καμιά σφαλιάρα. Ναι, θα μαυρίσει και κάνα μάτι. Δεν νομίζω πως οι συλληφθέντες «επαναστάτες» περίμεναν να... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/to-egklima-kai-h-vlakeia-den-einai-ideologia/#ixzz2JyyC8Xqr

5 σχόλια

  1. Ξέχασαν οι αστυνομικοί να κρατούν και τα μπιμπερό μήπως και κλάψουν κατά τη σύλληψη.
    Εγκαταλελειμμένα παιδιά είναι. Οι κυράτσες μανάδες που βγήκαν στην TV, θύμιζαν κυράτσες τύπου ¨Βλαχαρας" του Άκη.
    "Είμαι περήφανη για το γιο μου" είπε μία. Εγώ θάλεγα πως είσαι περήφανη για το παράτημα του παιδιού σου, που το άφησες και έχασε τον προσανατολισμό του, τα όνειρά του, και το μέλλον του. Μπράβο σου ανεύθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.17 αν βρεις εσυ το μελλον του παιδιου που το εχασε κερδιζεις μια τσιχλα. τι παπαριες λες την ωρα που εικοσαχρονα παιδια (δεκαπενταχρονα απο τοτε που αρχισε ο αργος θανατος της οικονομιας),λογω αυτης της κρισης που εφερε το συστημα αντιδρουν με τροπους επικινδυνους για τον εαυτο τους και για την κοινωνια και αλλοι πανε στη Χρυση Αυγη και αλλοι σε αλλες βιαιες και παρανομες οργανωσεις. Αν μεινουμε μονο στη καταδικη τους και δεν διορθωσουμε τα αιτια που τα προκαλουν σε λιγο θα συλλαμβανουμε Ι αν προλαβουμε ), χιλαδες δωδεκαχρονα καμικαζι ζωσμενα με εκρηκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΙΝΤΕΟ-"Πατέρας" τρομοκράτη του κώλου: «Φυσικά πιστεύω το γιό μου και όχι αυτά που λένε τα γουρούνια»

    Και ο δημοσιογράφος φίλος του Χίου... μαλάκ@@ απ' τους λίγους:
    Ο Γιάννης Μπουρζούκος μιλά στη "Cosa Nostra" .

    Εκει που μας χρωστουσαν θα ζητησουμε και συγνωμη!!
    Συγνωμη Μπουρζουκε, περαστε με τα καλασνικοφ κυριε, αναληψη ? ποσα θελετε ? θελετε διευθυνση σπιτιου να περασετε και απο κει??

    Κακως το ξυλο δεν λεω, αλλα ζητα
    και συγνωμη για το αποβρασμα
    που μεγαλωσες .


    Η ιστορία του γιατρού από την Κοζάνη που κρατήθηκε όμηρος από τους ληστές και ξυλοκοπήθηκε άγρια.

    Ανεξίτηλη θα μείνει στη μνήμη του γιατρού Κ.Κ. από την Κοζάνη, ο οποίος κρατήθηκε όμηρος από τους τρομοκράτες κατά τη διπλή ληστεία στον Βελβεντό, η απίστευτη περιπέτεια που έζησε την περασμένη Παρασκευή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Δημοκρατία ο γιατρός ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς που δεν ήξεραν ότι ήταν ο όμηρος και προσπαθούσαν να τον συλλάβουν.
    Ο όμηρος είχε αρχικά την ίδια αντιμετώπιση με τους δράστες ώσπου να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν ληστής και κρατήθηκε με χειροπέδες. Ωστόσο στη συνέχεια τον απελευθέρωσαν και ο γιατρός δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τους γιατρούς γιατί έσωσαν τη ζωή του.

    Η περιπέτεια του γιατρού ξεκίνησε όταν είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των τρομοκρατών οι οποίοι αναζητούσαν όχημα για να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.
    Το βρήκαν στην Καστανιά Ημαθίας και με την απειλή όπλων ανάγκασαν τον οδηγό να βγει από το τζιπ του.
    Εκείνη την ώρα ο γιατρός μιλούσε στο κινητό του και άθελά του ο συνομιλητής του έγινε αυτήκοος μάρτυρας της ομηρίας. «Μη με πυροβολήσετε» φώναζε ο γιατρός πριν τον βάλουν με το ζόρι στο βαν τους οι τρομοκράτες.

    Οταν η αστυνομία ακινητοποίησε τελικά το βαν στο κέντρο της Βέροιας εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές αφού προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι τρομοκράτης ο γιατρός πήγαινε προς το μέρος των αστυνομικών την ώρα που οι δράστες προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την αντίθετη πλευρά.

    iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε αρχίδι υποστηρίζεις πως οι μπάτσοι μπορούν να παρανομούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα που έχουν την πλειοψηφία γιατί δεν ψηφίζουν ένα νόμο, φασίστα Ριζόπουλε, που να ορίζει πόσο ξύλο επιτρέπετε να ρίχνουν τα καθάρματα οι μπάτσοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση