GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αγ.Κωνσταντίνου

Εργασίες για την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου «ΑΙΘΡΙΟ», που υπέστη βλάβ...

Εργασίες για την άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου «ΑΙΘΡΙΟ», που υπέστη βλάβη λόγω της ισχυρής νεροποντής, θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμαρουσίου.
Για το λόγο αυτό, η Τροχαία θα προχωρήσει σε σταδιακή διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από αύριο Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 7:30 το πρωί, από τη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας με την Αγίου Κωνσταντίνου έως το ύψος της οδού Διονύσου, σύμφωνα με την κυκλοφοριακή μελέτη που εκπονεί ο Δήμος Αμαρουσίου, προκειμένου  να αποκατασταθεί το συντομότερο το τμήμα της οδού που υπέστη την καθίζηση και την αποκόλληση.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Επίσης ο Δήμος Αμαρουσίου με έγγραφό του προς τον ΟΑΣΑ ζητεί την εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών 410, 501 και 527 μέχρι την αποκατάσταση του οδοστρώματος.


1 σχόλιο

  1. Έβρεξε στην Αθήνα; Ο Σαμαράς φταίει!!!!

    Αμολύθηκαν στα κανάλια οι ανεγκέφαλοι του ΤΣΙΡΙΖΑ και διαλαλούν ότι γιά ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Αθήνα, φταίει ... ο Σαμαράς.!!!

    Τόσο μαλάκες είναι;;;
    - Ναιιιιι..και ακόμα παραπάνω, μόνιμα ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ μαλάκες.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση