GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ- Όσα έγιναν στη δίκη του Πιστόριους

Ανέκφραστος ο Όσκαρ Πιστόριους ακούει την απόφαση του δικαστή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με καταβολή εγγύησης ύψους...

Ανέκφραστος ο Όσκαρ Πιστόριους ακούει την απόφαση του δικαστή να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με καταβολή εγγύησης ύψους 85.000 ευρώ.
Ο 26χρονος παραολυμπιονίκης πρέπει να παραδώσει το διαβατήριό του και τα όπλα του ενώ του απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ. Επίσης, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με μάρτυρες της υπόθεσης και να πλησιάσει στο σπίτι όπου πυροβόλησε την σύντροφό του.
Έξω από το δικαστήριο φίλοι και θαυμαστές του Πιστόριους πανηγύρισαν για την έκβαση της τετραήμερης διαδικασίας, ενώ ο θείος του Άρνολντ Πιστόριους δήλωσε μετά τη δίκη: «Νιώθουμε ανακούφιση που ο Όσκαρ βγήκε με εγγύηση. Ταυτόχρονα όμως θρηνούμε για το θάνατο της Ρίβα και συμπάσχουμε με την οικογένειά της».

Δείτε το βίντεο από το MEGA



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση