GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ας κορυφώσουμε την κοινή μας προσπάθεια...

Από τον Νίκο  Αναστασιάδη.      Υποψήφιο Πρόεδρο της  Κύπρου. Οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες της σύγχρονης ιστορίας μα...

Από τον Νίκο  Αναστασιάδη.   
  Υποψήφιο Πρόεδρο
της  Κύπρου.

Οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες της σύγχρονης ιστορίας μας. Το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει το πως θα αντιμετωπίσουμε την κρίση, ώστε να βάλουμε την οικονομία μας σε πορεία ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να περιορίσουμε τις σκληρές κοινωνικές επιπτώσεις στη ζωή των συμπολιτών μας.
Η οικονομική κρίση είναι το πρώτιστο των προβλημάτων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Μία αδύναμη οικονομία υπονομεύει τη διεθνή μας θέση. Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη. Μέσα από την Ευρώπη διασφαλίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τα εθνικά και οικονομικά μας συμφέροντα.
Όλοι αναγνωρίζουμε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά. Στην οικονομία, στην υγεία, στην παιδεία. Χρειαζόμαστε ένα νέο μοντέλο κράτους, με διαφάνεια, παραγωγικό και νοικοκυρεμένο. Που να υπηρετεί τον πολίτη, να στηρίζει τους οικονομικά ασθενέστερους και να είναι σύμμαχος στην ανάπτυξη.
Έχω δεσμευτεί να σχηματίσω κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ώστε με την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση να αξιοποιήσω όλες τις δυνάμεις της Κύπρου.
Απευθύνομαι σε όλους σας, όποια και να είναι η πολιτική σας τοποθέτηση, διότι τα προβλήματα δεν έχουν ιδεολογικά χρώματα.
Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας είναι εκείνος του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας και της άρνησης των αλλαγών. Αυτός ο δρόμος οδηγεί μόνο σε αδιέξοδα. Ο άλλος δρόμος που σας προτείνω, είναι εκείνος των τολμηρών αλλαγών, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε την κρίση. Έτσι θα δώσουμε προοπτική στον τόπο μας και ελπίδα στους πολίτες.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειραματισμούς. Οι συνθήκες είναι πιεστικές. Για κάθε μέρα αδράνειας, για κάθε ώρα που περνά χωρίς να λαμβάνονται οι αναγκαίες αποφάσεις, το κόστος για το κράτος και την κοινωνία γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Πρέπει να δράσουμε άμεσα.
Ο δρόμος που θα πάρει η Κύπρος μετά την Κυριακή, εξαρτάται από τη δική σας απόφαση. Όσο πιο ισχυρή είναι η εντολή που θα δώσετε, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε στη μάχη για το μέλλον της πατρίδας μας.
Αν ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας μπορούμε να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα και να δώσουμε ξανά προοπτική.
Σας καλώ να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη.

5 σχόλια

  1. Και που το περίεργο ; Εδώ κάθε υπουργός πηδάει εκατομμύρια Έλληνες και τα παιδιά τους ! Οι 8 σύντροφοι, πια, θεωρούνται μονογαμική σχέση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΣΑΝ ΘΕΡΑΠΕΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ. ΕΛΠΙΖΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΛΕΙΩΔΗ ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΚΛΑΙΝΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ
    ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΤΗΝ ΛΙΡΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΡΑΝ Ή ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση