GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισπανικές εφημερίδες: Ομάδα του σωρού ο Ολυμπιακός

Πολλές είναι οι ειρωνικές αναφορές στον ισπανικό Τύπο για τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη της Λεβάντε. "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει π...

Πολλές είναι οι ειρωνικές αναφορές στον ισπανικό Τύπο για τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη της Λεβάντε. "Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα της χώρας του, αλλά έδειξε ως μια ομάδα του σωρού...χωρίς να τιμά την ιστορία της. Πολύ σοφτ στην άμυνα, χωρίς ιδέες όταν είχε την μπάλα και χωρίς σπίθα στην επίθεση. Το άγγιγμα του Μίτσελ ακόμα δεν είναι ορατό και τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για να ανεβούν επίπεδο στην Ευρώπη πρέπει να περιμένουν".
"Η μέρα του Αγίου Λεβαντίνου. Η Λεβάντε και πάλι ερωτευμένη στην Ευρώπη με τη νίκη της", γράφει η Μarca και προσθέτει: "Στη Λεβάντε δεν ξέχασαν την μέρα τον ερωτευμένων και έκανε ένα μεγάλο δωράκι στον κόσμο της".
"Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο ελληνικό πρωτάθλημα στις δύσκολες ώρες, χρησιμοποιήθηκε από τη Λεβάντε για να δείξει στον κόσμο και σε όλη την Ευρώπη ότι είναι πολύ σοβαρή σε αυτή τη σχέση".
Η El Mundo Deportivo γράφει: "Η Λεβάντε ξεπερνά με ευκολία τον Ολυμπιακό. Χαλαρή νίκη για τη Λεβάντε επί του Ολυμπιακού του Μίτσελ, σε ένα ματς όπου οι "βάτραχοι" κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος".
"Η Λεβάντε έκανε ένα μεγάλο βήμα για τους 16 του Europa League με ηγέτη τον Μπαρκέρο. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, ο οποίος δεν απείλησε σε όλο το ματς, έπαιζε για 70 λεπτά με δέκα παίκτες. Το φυσιολογικό ήταν όταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού είδαν την κλήρωση με τη Λεβάντε να ανάσαναν ανακουφισμένοι. Κακή ιδέα", αναφέρει η ισπανική έκδοση του Yahoo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση