GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Τζήμερος, αλλά...

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" ανακοίνωσε με μία λιτή ανακοίνωση ο Θάνο...

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου του κόμματος "Δημιουργία Ξανά" ανακοίνωσε με μία λιτή ανακοίνωση ο Θάνος Τζήμερος. Από τις προσωπικές τους σελίδες στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιοποίησε την επιστολή παραίτησης προς το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.
Στην επιστολή παραίτησης ο Θάνος Τζήμερος τονίζει οτι η χώρα βρίσκεται σε εσωτερική προεκλογική περίοδο και προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου. Θέση όμως που όπως διευκρινίζει θα διεκδικήσει ξανά.
Ολόκληρη η επιστολή του Θάνου Τζήμερου:
Αγαπητοί συνεργάτες,
θεωρώ ότι ουσιαστικά έχουμε μπει σε εσωτερική προεκλογική περίοδο, και μολονότι δεν έχει αποφασισθεί η ακριβής ημερομηνία, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου, όπως είχα προαναγγείλει, ώστε ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με ίσους όρους. Ταυτόχρονα ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την ίδια θέση. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που πρεσβεύουμε, και ανεξάρτητα από την συμπεριφορά των άλλων υποψηφίων, δεσμεύομαι να μην εκφρασθώ δημοσίως αρνητικά, ούτε έμμεσα ούτε άμεσα, για κανέναν ανθυποψήφιό μου και πολύ περισσότερο για την ίδια τη "Δημιουργία". Η δέσμευση περιλαμβάνει κάθε δημόσιο βήμα, έντυπο ή ηλεκτρονικό. Ο Νίκος Νικολαΐδης, που αναλαμβάνει την προεδρία της Δημιουργίας, είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει το κόμμα σε ένα πολύ επιτυχημένο συνέδριο, από το οποίο θα βγούμε όλοι μας πιο ώριμοι και πιο δυνατοί.
Σας ευχαριστώ για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.
Φιλικά
Θάνος Τζήμερος

4 σχόλια

  1. Ξύπνα Έλληνα : Όσο δεν πέφτουν ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ πολύ, τόσο θα αυξάνουν οι φόροι!!!

    Όσο είναι ψηλά η ΝΔ στα γκάλοπ, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φόροι στα ακίνητα μας !

    Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Κι όσο βλέπουν ότι έχουν, ακόμα, ποσοστά στα γκάλοπ, τόσο ψηλότερους φορολογικούς συντελεστές θα βάλουν στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμα και στα βοσκοτόπια και στα κοτέτσια !!!
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα ! Θα σε κάνουν να στέκεσαι στις ουρές για συσσίτιο, να ξεπουλάς όσο όσο το σπίτι σου για τα στεγαστικά δάνεια και τα χρέη σου στο Δημόσιο, θα στείλουν τα παιδιά σου μετανάστες!
    Ξύπνα!
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΥΡΑ ΣΕ ΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ !
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ. ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΕΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ. Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραιτήθηκε κάποιος σαν αυτόν και χεστηκε η φοράδα στο αλώνι.
    Σοβαρά νέα γράφετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ακροδεξιά κλίκα γύρω απ’ τον Σαμαρά, Μουρούτης, Κρανιδιώτης, Λαζαρίδης, Πτωχός…
    Αυτά τα φασιστικά τσογλάνια, ευθύνονται για την καταστροφή της ΝΔ ως σύγχρονου κεντροδεξιού κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Παναγιώτη Λαμπρία (κατά Γιώργο Τράγκα ομιλώ).
    Σήμερα στην ΝΕΤ, ελέω απεργίας (ΣΤΑ ΑΚΡΑ – Με Τίτο Πατρίκιο κι έναν άλλον), έχουν εκπομπή εκθείασης της Νεοφιλελεύθερης (Ναζιστικής) Γερμανίας της Μέρκελ του CDU και κατηγοριοποίησης της Ελλάδος ως «κατώτερου» και «τεμπέλικου» έθνους,
    Και στην ΕΤ1 έχουν την ταινία βγαλμένη απ’ τον Ψυχρό Πόλεμο «The Domino Principle»

    Μήπως τα παιδιά του Αντωνάκη (έτερου χαζού παιδιού του Μπόστον) Σαχλαμαρά, άνοιξαν τα σκέλια στους υπερατλαντικούς μας «συμμάχους», για να μην πουλήσουμε τις εταιρείες Αερίου ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση