GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλή η σφυρίδα, αλλά ο Ολάντ σφυρίζει αδιάφορα

Μακάρι, η φρέσκια σφυρίδα που αποτέλεσε το κύριο πιάτο στο χθεσινό γεύμα εργασίας του Σαμαρά με τον Ολάντ, να έφερνε αποτελέσματα. Και ό...

Μακάρι, η φρέσκια σφυρίδα που αποτέλεσε το κύριο πιάτο στο χθεσινό γεύμα εργασίας του Σαμαρά με τον Ολάντ, να έφερνε αποτελέσματα. Και όταν λέω αποτελέσματα προφανώς εννοώ κάτι περισσότερο από το να δώσουν οι Γάλλοι ένα καλό βαθμό στον Αγάθωνα που στέλνουμε στη Eurovision.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από πολιτική και οικονομική στήριξη. Πολιτική στήριξη προκειμένου να καμφθούν οι γερμανικές αντιρρήσεις και να πάμε σε ένα επόμενο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους και οικονομική στήριξη με την εισροή άμεσων ξένων επενδύσεων.
Η Γαλλία μέχρι σήμερα είχε... H συνέχεια στο http://rizopoulospost.com/kali-h-sfirida-alla-o-olant-sfyrizei-adiafora/#ixzz2LS8wfaMn

2 σχόλια

  1. "Σήμερα επιστρέφουμε την εξουσία στον λαό"
    "Η εξουσία μας δόθηκε από τον λαό. Σήμερα, τού την επιστρέφουμε" δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ανακοινώνοντας, σήμερα, ενώπιον του βουλγαρικού κοινοβουλίου την παραίτηση της κυβέρνησής του.
    Οι Βούλγαροι βουλευτές επρόκειτο να ψηφίσουν, σήμερα, επί της παραίτησης του υπουργού Οικονομικών και αντιπροέδρου της κυβέρνησης Συμεών Ντιάνκοφ, όταν ο κ. Μπορίσοφ ανακοίνωσε, αίφνης, ότι η κυβέρνησή του πρόκειται να παραιτηθεί μαζικά γύρω στο μεσημέρι.
    "Δεν μπορώ να μείνω και να κοιτώ τη ματωμένη Γέφυρα του Αετού" είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στην πολυσύχναστη διασταύρωση στο κέντρο της Σόφιας, που έγινε χθες το θεάτρο αιματηρών συγκρούσεων μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών.
    "Κάθε ρανίδα αίματος είναι ντροπή για εμάς" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπορίσοφ και πρόσθεσε: "Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια".
    Υπενθυμίζεται ότι, οι μαζικές διαδηλώσεις της τελευταίας περιόδου στη Σόφια και τις άλλες βουλγαρικές πόλεις είχαν ως εφαλτήριο τις αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, στο φτυωχότερο κράτος - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι οι διαδηλωτές που, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, ζητούσαν την παραίτηση της κεντροδεξιάς κυβέρνησης του GERB.
    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ "ΠΙΑΣΕΙ" ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΟ BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. 5 ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΦΠΑ ΠΑΤΩΣΑΝ, Η ΥΦΕΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
    ΑΝ ΠΕΣΕΙ, ΟΜΩΣ, Η ΝΔ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ 3%, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΦΩΝΗ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ, ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΟΠΟΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση