GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Θ. Πάγκαλος για τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ;

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην...

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην...υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλο, ο οποίος παρομοίασε τον κ. Τσίπρα με τον κινηματογραφικό «Μαυρογυαλούρο», ενώ επέκρινε και την συμπεριφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση επειδή βασίστηκε στην κίνηση «δεν πληρώνω» και τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να γίνει πρωθυπουργός «χωρίς να μας λέει αν έχει πληρώσει ή όχι το χαράτσι».
«Οι συζητήσεις στη δημοκρατία γίνονται καθαρά και όχι με φούμαρα και αλητείες» ήταν τα λόγια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Μαυρογυαλούρο τονίζοντας «Είναι αρχηγός κόμματος με 27% και με αυτά που λέει στους αγρότες που τον άκουγα, 'έργα, όχι λόγια', θυμάστε τον μακαρίτη τον Κωνσταντάρα ως Μαυρογυαλούρο που έβγαζε λόγο και έλεγε 'έργα, όχι λόγια;'. Υπάρχει πολιτικός, από τότε που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος και ήμασταν με τις φουστανέλες, που να έχει απευθυνθεί προς το εκλογικό του σώμα και να μην έχει πει 'έργα, όχι λόγια'; Αυτό είναι η καινοφανής άποψη του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό ήρθε να κομίσει στην πολιτική;».
Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εμφανίστηκε, ακόμη, επικριτικός απέναντι και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι «Η Αριστερά της χώρας διαπομπεύεται με αισχρό τρόπο. Είναι εκφραστής της Αριστεράς η κυρία Κωνσταντοπούλου, που έχει φέρει τις βιασθείσες από την Αυστραλία τέσσερις φορές και έχει κάνει μια δίκη βιασμού να κρατήσει οκτώ χρόνια με τεχνάσματα».
Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε κάποτε για νεποτισμό και οικογενειοκρατία, αλλάτώρα κανένας βουλευτής του δεν λέει τίποτα. «Η κόρη του Μητσοτάκη ήταν οικογενειοκρατία και νεποτισμός, αλλά η κόρη του Κωνσταντόπουλου είναι σοσιαλισμός...» τόνισε με νόημα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Κατηγόρησε επίσης τον Στάθη Παναγούλη ότι «χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Δένδια νεοναζί τον υποδεικνύει σε λαϊκούς τιμωρούς που θεωρούν ότι οι νεοναζί δεν πρέπει να ζουν, για παράδειγμα»
Τι λέει για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ
Σημείωσε ακόμη, ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει φυσιογνωμία ενώ υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα λέγεται ή όχι ΠΑΣΟΚ, αν θα έχει πράσινο, κόκκινο ή κίτρινο ήλιο και πόσες ακτίνες θα έχει.
«Συναισθηματικά το ΠΑΣΟΚ μου λέει κάτι, με εντυπωσιάζει και με συγκινεί. Αυτός ο πράσινος ήλιος που ποτέ δεν τον κατάλαβα με εντυπωσιάζει λιγότερο, αλλά, εν πάση περιπτώσει, θα μπορούσαμε να κάνουμε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό σήματος» κατέληξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση