GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως αντιμετώπισε την υπόθεση του φακέλου με τη σφαίρα ο Στουρνάρας

Ο Γιάννης Στουρνάρας αντιμετώπισε...


Ο Γιάννης Στουρνάρας αντιμετώπισε... με χιούμορ την υπόθεση του φακέλου με τη σφαίρα, από την Κρήτη, που έφτασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του.
Σύμφωνα με τον ''Βηματοδότη'', όταν κυβερνητικά στελέχη του τηλεφώνησαν για να του εκφράσουν την ανησυχία τους, ο υπουργός τους είπε:
''Αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά την σφαίρα. Και συνεχίζω τη δουλειά μου''.

3 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ!

    Που έχει ξανακουστεί εγκληματίες να κακομεταχειρίζονται προκειμένου να βγάλουν στην φόρα τα ανομολόγητα?
    Κύριε Δένδια είναι λαϊκό αίτημα όταν συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί σας εγκληματίες να μην τους κακομεταχειρίζονται προκειμένου να ομολογήσουν, πράξεις ή συνεργούς…
    .
    Σύμφωνα με αυτό το αίτημα, όποιος έχει συληφθεί για παιδεραστία να του πηγαίνουν στο κελί του στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ανήλικα παιδιά και αυτά να τον «εξαντλούν» μέχρι λιποθυμίας και τότε ο ανακριτής ή η ανακρίτρια και να του παίρνει την ομολογία του.

    2) αν κάποιος συληφθεί για φόνο και η αστυνομία πιστεύει ότι έχει διαπράξει και άλλους φόνους να του πηγαίνουν στο κελί του στο HILTON δέκα νταλικέρηδες, οι οποίοι θα έχουν ελευθέρας στο εστιατόριο, και να τον υποχρεώνουν να τους σκοτώσει όλους με ένα μαχαίρι με λάμα ενός χιλιοστού η οποία δεν θα κόβει «ούτε νερό», έτσι ακόμη και αυτός ο κακός, ανάλγητος κακοποιός πριν «σκοτώσει έναν θα έχει αγανακτήσει, θα έχει καταρρακωθεί ψυχικά και σωματικά, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια θα έχουν να κάνουν εύκολη δουλειά, ομολογία στο πιάτο!

    Επόμενο, εάν κάποιος συλληφθεί για τρομοκρατία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στην Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενο σπίτι ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και εκεί να τον/την ταΐζουν μέρα νύχτα λιαστή ντομάτα και σοκολάτες, και να τον ποτίζουν Σαντορινιό κρασί, , πέρα από τρεις μέρες δεν θα αντέξει, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια δεν θα κουραστούν για την ομολογία.

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για μαστροπεία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που αυτό θα είναι ένα γήπεδο μπάσκετ θα το γεμίζουν άντρες και γυναίκες με ένα μόνο κρεβάτι, όπου θα τον/την υποχρεώνουν να φτιάξει ζευγάρια σύμφωνα με τα γούστα τους και να περάσουν όλα από το μοναδικό αυτό κρεβάτι με την ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ τους, και αυτός/αυτή να παρακολουθεί άγρυπνος/άγρυπνη μέρα νύχτα, έτσι αποκαμωμένο/η ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που θα τον/την αναλάβει θα έχουν εύκολη δουλειά, θα τα μάθουν όλα χαρτί και καλαμάρι.

    Επόμενο, αν κάποιος συληφθεί για γκαζάκια, εκρήξεις ανατινάξεις, να τον/την πηγαίνουν σε ένα παλιό νταμάρι και εκεί να τον/την εφοδιάζουν με τεράστια ποσότητα δυναμιτών και με την εντολή ασταμάτητα και χωρίς να κοιμηθεί, κομματάκι κομματάκι, σε καμιά έκρηξη να μην χρησιμοποιηθεί παραπάνω από ένα « μασούρι» δυναμίτη, να κάνει το νταμάρι πίστα αεροδρομίου έτοιμη να προσγειωθεί αεροπλάνο, σίγουρο είναι πως σε έξη το πολύ ώρες θα φωνάζει αποκαμωμένος/η ΦΕΡΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!

    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για ληστείες σε σπίτια να τον/την πηγαίνουν σε μια πολυκατοικία 60 διαμερισμάτων και εκεί να τον υποχρεώνουν να τα διαρρήξει όλα και να φορτώνετε τα κλοπιμαία από το ένα στο άλλο διαμέρισμα και όλα αυτά σε δεκαπέντε λεπτά της ώρας, σίγουρα θα «τα φτύσει» όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα τα καταφέρει, έτσι ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που δεν θα κουρραστούν καθόλου θα πάνε μετά το πέρας της ανάκρισης στο σπιτάκι τους χαμογελαστοί χαμογελαστοί.

    Επόμενο, εάν κάποιος ή κάποια έχει συληφθεί για αρπαγή τσαντών να τον πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στο ATHENS PLAZA και εκεί στους τοίχους του δωματίου σουίτας να έχουν καρφωμένες εκατοντάδες τσάντες γεμάτες κέρματα, και να τον υποχρεώνουν να τις κατεβάσει όλες και συγχρόνως να τις φορτώνετε, έτσι δεν θα αντέξει το βάρος τους και όπως οι αμαρτωλοί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη φώναζαν να έρθει ο θάνατος να τους ελευθερώσει από τα βάσανα, έτσι κι αυτός θα φωνάζει να έρθει ο ανακριτής ή η ανακρίτρια να ομολογήσει ότι κι αν έκανε από παιδί μέχρι εκείνη την στιγμή!
    Κύριε Δένδια νομίζω ότι σας έδωσα ένα οδηγό για το πώς πρέπει να ενεργούν με εντολή σας οι αστυνομικοί έτσι δεν θα έχουμε φωνές ότι η αστυνομία κακομεταχειρίστηκε κανέναν, από τους κουλτουριάρηδες, που ίσως θέλουν την αστυνομία να ενεργεί σύμφωνα με τα παραπάνω.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΙΖΕ» ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ____________________________________________________________
    Ληστές του κ@λου, επαναστάτες για το πεός και γιάφκες Βορείων Προαστίων

    [Όσο οι ταλαίπωροι από τη Δραπετσώνα, το Περιστέρι και την "επαρχία" προσπαθούν να παλέψουν τη ζωή, οι μαλακοπίτουρες των Βορείων Προαστίων με τα ιδιωτικά σχολεία κάνουν τους επαναστάτες της π@@τσας]
    Η τελευταία φουρνιά των επαναστατών που συνελήφθησαν για τη διπλή ληστεία με καλάσνικοφ στον Βελβεντό Κοζάνης και θεωρούνται ύποπτοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς είναι γεννημένοι στα εύπορα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και παιδιά καλών οικογενειών, υπεράνω πάσης υποψίας.

    Νοικιάζουν γιάφκες στα Βόρεια Προάστια.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζει για την Αντιτρομοκρατική το γεγονός ότι τα διαμερίσματα-γιάφκες δεν εντοπίζονται πλέον στις ύποπτες ζώνες της Αθήνας, όπως συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά βρίσκονται στα εύπορα προάστια της πρωτεύουσας όπου τίποτα δεν κινεί τις υποψίες.
    -Η πρώτη γιάφκα που εντοπίστηκε χθες βρίσκεται στην οδό Ελ Αλαμέιν στο Χαλάνδρι και είχε ενοικιασθεί από τον Νίκο Ρωμανό, με ψεύτικη αστυνομική ταυτότητα.
    - Μια δεύτερη γιάφκα εντοπίστηκε στην οδό 25ης Μαρτίου 8 στο Χαλάνδρι στην οποία βρέθηκαν αποτυπώματα σε αντικείμενο του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, ενός από τους συλληφθέντες στο Βελβεντό. Τα ίδια αποτυπώματα του ίδιου κατηγορούμενου βρέθηκαν και σε γιάφκα στην οδό Θεμιστοκλέους στο Νέο Ψυχικό.
    - Στο διαμέρισμα της Ελ Αλαμέιν βρέθηκαν οκτώ διευθύνσεις μονοκατοικιών και διαμερισμάτων προς ενοικίαση στην ίδια περιοχή της Αθήνας. Οπως φαίνεται κάποιος έκανε έρευνα αγοράς για την ενοικίαση νέων κρησφύγετων.

    Η παρέα του Χολαργού.
    Δύο από τους ληστές του Βελβενδού είναι γεννημένοι στο Χολαργό και αποτελούν μέλη της αποκαλούμενης «παρέας του Χολαργού» από την αστυνομία. Πρόκειται για τον Δημήτρη Πολίτη,
    τον Γιάννη Μιχαηλίδη (γνωστός ως Τοξοβόλος) και τον Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκο, οι οποίοι είναι συνομήλικοι, φίλοι, και συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μυτιλήνης.
    Στην παρέα του Χολαργού συμμετείχε και ο Θεόφιλος Μαυρόπουλος, έτερος κατηγορούμενος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς ο οποίος διέμενε στο σπίτι της οδού Σαπφούς 182, στην Καλλιθέα με τον Δημήτρη Πολίτη και είχε πρωταγωνιστήσει στην αιματηρή συμπλοκή της Πεύκης, τον Μάιο του 2011.

    Οι γονείς του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου είναι εύποροι κάτοικοι Χολαργού, η μητέρα του είναι γιατρός στο ΕΚΑΒ και ο πατέρας του συνταξιούχος αγιογράφος.
    Ο έτερος συλληφθείς Γιάννης Μιχαηλίδης, γνωστός ως Τοξοβόλος, γιός μαέστρου και ηθοποιού, εγκατέλειψε το πατρικό του στον Χολαργό, παράτησε τις σπουδές του Περιβαλλοντολογίας που παρακολουθούσε και μπήκε στην παρανομία.

    Γιοί εύπορων και αστών.
    Η πιο χτυπητή περίπτωση είναι αυτή του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος συμμετείχε στη ληστεία του Βελβεντού και δήλωσε «όμηρος πολέμου» μετά την σύλληψή του.
    Ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο έγκλημα στο Κολωνάκι. Είναι εγγονός του επιχειρηματία και συγγραφέα Αθανάσιου Νάσιουτζικ, ο οποίος το 1984 διέπραξε το διαβόητο Εγκλημα στο Κολωνάκι τον συγγραφέα Αθανάσιο Διαμαντόπουλο με 97 χτυπήματα σφυριού στο κεφάλι.
    Μητέρα του Νίκου Ρωμανού είναι η γνωστή συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ, η οποία έγινε γνωστή από τα βιβλία της Μαμάδες Βορείων Προαστίων και Τόση λίγη αλήθεια στο οποίο ασχολείται με την υπόθεση Νάσιουτζικ εκ των έσω.
    Ο Νίκος Ρωμανός ήταν συμμαθητής σε ακριβό σχολείο των Βορείων Προαστίων με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του στα Εξάρχεια το 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΈΝΔΥΣΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΌ ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ; ΓΑΜΏ ΤΟΥΣ ΚΕΛΕΜΜΠΙΕΣ ...

    Qatar 2022 World Cup will exploit migrant workers, says report
    • Human Rights Watch chronicles abuse of workers in Gulf state
    • Forced labour, low pay and insanitary conditions rife

    The World Cup due to be played in Qatar in 2022 will be "a crucible of exploitation and misery" for poorly paid migrant workers who will toil on the country's construction sites, the campaigning organisation Human Rights Watch will warn in a report due to be published on Thursday.

    In its World Report 2013, HRW is expected to say workers from India, Pakistan, Nepal and other south Asian countries suffer forced labour, low pay, insanitary and overcrowded living conditions and other violations of their human rights when they arrive to work in Qatar, one of the world's richest countries.

    HRW says the Qatar government has not fulfilled pledges made when Fifa awarded the World Cup to the country, to improve the conditions for workers who will build nine new stadiums and massive infrastructure projects for the tournament. Although there are concerns within the football establishment about players and supporters enduring the heat of Qatar if the tournament is played in the summer of 2022, HRW argues no similar care is being taken for the workers labouring in that summer heat every year.

    HRW, which published an extensive report into workers' human rights in Qatar in June, found that some workers have to live in "overcrowded and unsanitary labour camps", which lacked clean water, ventilation or air-conditioning, "crucial elements for adequately minimising the risk of heat stroke".

    Many of the 1.2 million migrant workers, who form 88% of the country's population, suffer the kafala sponsorship system, which ties them to a single employer. That means they cannot change jobs without the consent of that employer, other than in exceptional cases, and to leave Qatar they need the sponsoring employer to grant an exit visa, which can be refused. Employers "routinely" confiscate workers' passports, HRW says.

    "Qatar has some of the most restrictive sponsorship laws in the Gulf region and forced labour and human trafficking are serious problems," the HRW World Report will state. "The government has failed to address shortcomings in the legal and regulatory framework despite the initiation of many large-scale projects for Qatar's 2022 World Cup."

    Qatar's bid included commitments that the situation of workers in the country would be improved but HRW argues little progress has been made. There remains no legal right to form or join a trade union and no minimum wage. Sharan Burrow, the general secretary of the International Trade Union Confederation, said that, combined with the kafala system, workers are suffering "forced labour" in Qatar.

    "The World Cup in 2022 was awarded by Fifa to a country which treats workers as modern-day slaves," Burrow said. Calling on Qatar to improve its labour laws and practices, including outlawing recruitment fees charged to workers, she cited figures from the Nepal government that 200 Nepali migrant workers died last year working in Qatar. "More workers will die building World Cup infrastructure than players will take to the field," Burrows predicted.

    The Qatar 2022 supreme committee told the Guardian it has nearly finalised a "migrant worker charter" for all World Cup-related projects, that it will include labour requirements in its tender documents and work with HRW and other stakeholders to seek "the highest health and safety and worker welfare standards to the benefit of all major projects in Qatar".

    The Qatari government, contacted via the embassy in London, did not respond to the Guardian's request for comment on the issues raised by Human Rights Watch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση