GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνές ροκ στη Βουλή! Κασιδιάρης: "Γ..ώ τη Νέα Δημοκρατία"!

Εκτός ελέγχου βγήκε για μια ακόμα φορά συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής με τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη να κατηγορεί για δειλία των κ. Ηλία ...

Εκτός ελέγχου βγήκε για μια ακόμα φορά συνεδρίαση της Ολομέλεια της Βουλής με τον κ. Αδωνη Γεωργιάδη να κατηγορεί για δειλία των κ. Ηλία Κασιδιάρη και τον δεύτερο να του απαντά «είσαι τρελός… Γ..ω την Νέα Δημοκρατία».
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης από την έδρα της Βουλής ανέφερε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έμαθε ότι σε αυτό θα παραβρίσκεται και ο ίδιος.
Η «καταγγελία» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Κασιδιάρη που φώναξε «τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;» και τον κ. Γεωργιάδη να του ανταπαντά «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;».
Παράλληλα ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να τοποθετηθεί «επι προσωπικού» κάτι όμως που του το αρνήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος δίνοντας τον λόγο στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. Και πάλι ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε έντονα λέγοντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!
Σε εκείνο το σημείο «πετάχτηκε» και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα ο δεύτερος εκτός ελέγχου να πει «Γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»

2 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΑ ΣΑΜΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θα γινει...ξυλο θα δουμε μεσα στη βουλη οπως υποσχεθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση