GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Αυτό είναι το κρησφύγετο στα Τουρκοβούνια...

Το διαμέρισμα με τα κλειστά παντζούρια στο ισόγειο είναι το κρησφύγετο των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό της Κοζάνης, στην ο...

Το διαμέρισμα με τα κλειστά παντζούρια στο ισόγειο είναι το κρησφύγετο των συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό της Κοζάνης, στην οδό Καρπενησιώτη 66 και Δικωνύμου 20 στα Τουρκοβούνια, όπου διεξάγει έρευνα η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι διέμενε και ο ένας από τους δύο φοιτητές που καταζητούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς". Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής έχουν αρκετό καιρό να τον δουν.


1 σχόλιο


  1. ΦΩΤΟ: Ο «μπαμπάς» του τρομοκράτη έχει νιώσει και τον πόνο που μοιράζουν τα ΜΑΤ στους προκλητικούς.

    Δύο νέα πρόσωπα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πύρηνων της Φωτιάς, αλλά και για τις ληστείες σε Βελβεντό Κοζάνης και Φλώρινας.

    Ο ένας εκ των δύο είναι ο Φοίβος Χαρίσης Πούλος, γιος του γνωστού συνδικαλιστή -της ΑΔΕΔΥ- που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Χαρίση.

    Ο ίδιος μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του αν και δεν ήθελα να κάνει δηλώσεις σε επικοινωνία του με το newsit επιβεβαίωσε πως στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ είναι ο γιος του. ( το Τσογλανάκι ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση