GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίνεν: Είμαστε σε καλό δρόμο...

Ικανοποιημένος από την φόρμα τις ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕK, Έβαντ Λίνεν, που τόνισε πως έλειψε αρκετά ο Γκερέιρο στο 2ο μ...

Ικανοποιημένος από την φόρμα τις ομάδας του εμφανίστηκε ο τεχνικός της ΑΕK, Έβαντ Λίνεν, που τόνισε πως έλειψε αρκετά ο Γκερέιρο στο 2ο μέρος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
«Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε σε καλό δρόμο αλλά σήμερα και ειδικά στο 2ο μέρος χάσαμε λίγο τον έλεγχο.
 Έφταιξε σίγουρα και ο τραυματισμός του Γκερέιρο, μας έλειπε αρκετά στην επανάληψη γιατί δεν ήταν εκεί να μοιράσει την μπάλα, αλλά παρόλα αυτά νομίζω πως αμυνθήκαμε πολύ σωστά».
Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Γερμανός προπονητής είπε τα εξής.
«Δεν πρόκειται να απολογηθώ για το αποτέλεσμα. Νομίζω πως είδαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα έπαιξε καλά, όπως κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες και από το πρώτο λεπτό καταφέραμε να παράγουμε ευκαιρίες. Είχαμε και ένα διάστημα με πολλές ευκαιρίες. Ακόμα όμως δεν είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε ένα καλό παιχνίδι σε γκολ. Είχαμε 2-3 εκπληκτικές ευκαιρίες. Χάνουμε καμία φορά μεγάλες ευκαιρίες, όταν δεν δίνει γρήγορα την μπάλα ένας παίκτης στον άλλο στην επίθεση. Θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι και επικίνδυνοι στις τελικές πάσες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε σπουδαία προσπάθεια και στην άμυνα και στην επίθεση.
Όλοι έδωσαν πολύ ενέργεια, όλοι τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά βάλαμε μόνο ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε για λίγο τον έλεγχο του ματς. Δεν τους δώσαμε ευκαιρίες. Δεν νομίζω πως αμυνθήκαμε άσχημα. Αλλά απλώς εμείς στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο πρώτο ημίχρονο. Κάθε δέκα λεπτά, κάναμε ευκαιρίες. Ενώ στο πρώτο κάναμε ανά δυο λεπτά. Ήταν μια δυνατή μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε τον Γκερέιρο που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Και από την πετυχημένη ομάδα της προηγούμενης εβδομάδας, έλειπαν ήδη δυο παίκτες. Γενικώς πάντως, ήταν ένα άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, απ' ότι στο πρώτο. Βεβαίως είχαμε και πάλι δυο καλές ευκαιρίες για γκολ.
Ο Κατίδης μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα θα έπρεπε να σκοράρει, είχε πολλές επιλογές ενώ όπως εκτέλεσε το πέναλτι, ακόμα και εγώ θα το είχα αποκρούσει. Έκανε ακριβώς ό,τι δεν έπρεπε να κάνει στην εκτέλεση του φάουλ. Το είχαμε δουλέψει. Είναι όμως νέοι παίκτες, χωρίς εμπειρία.  Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Το 80% της ομάδας, θα μπορούσαν να ήταν παιδιά μου. Και δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την νίκη.
Μια νίκη που την αξίζαμε. Αξίζαμε την νίκη, απλώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι. Ήταν απαραίτητο να αλλάξουμε το σύστημα. Αν δεν αλλάζαμε το σύστημα δεν μπορούσαμε καθόλου να ελέγχαμε τον ρυθμό. Είχε ο αντίπαλος τρεις παίκτες στην μεσαία γραμμή και θέλαμε να βάλουμε και τρεις αποκλειστικά στο κέντρο. Και να έχουμε και παίκτες στα άκρα, προκειμένου να σταματούν τους αντιπάλους στα άκρα. Δεν επρόκειτο να αλλάξω το σύστημα, όταν όλα είναι καλά και όταν η ομάδα παίζει καλά. Δεν ήταν όμως όλα καλά στο δεύτερο ημίχρονο και γι αυτό άλλαξα το σύστημα».
 Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση