GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγούλης: Δώστε στον Δένδια το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί

Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης εναντίον της...

Με σκληρά λόγια καταφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης εναντίον της...Αστυνομίας και του Νίκου Δένδια, αναφορικά με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων για την διπλή ληστεία στην Κοζάνη, παρομοιάζοντας τις πρακτικές της Αστυνομίες, με τις αντίστοιχες των ΕΑΤ-ΕΣΑ την περίοδο της χούντας.
Ο κ. Παναγούλης τόνισε ότι η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των συλληφθέντων «με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών»,συνιστά πρακτική την οποία δέν έκαναν «ούτε οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη «σύγχρονο νεοναζί».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Παναγούλη:
«Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.
Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

6 σχόλια

  1. Γεια σου ρε Στάθη λεβέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ποιοι φταίνε: -Μαμά έλα να διαβάσουμε ιστορία
    -Χέσε την ιστορία, έλα να διαβάσουμε Χάκκα, αυτός θα σου μείνει....

    ["Χέσε την ιστορία δίαβασε Χάκκα,
    θα σου μείνει" είπε η μάνα του τρομοκράτη του κ@λου Ρωμανού στον γιο της, όταν αυτός σαν παιδί της ζητούσε να τον βοηθήσει και όταν έπρεπε να τον κάνει άνθρωπο και όχι ζώο που να μισεί την ευνομία... Και είδαμε που τον έφερε.... ο Χάκκας!!! (ποιος είναι αυτός πάλι ρε πούστη μου;;;;)]

    Για τη ζωή της αλλά και το πώς μεγάλωσε τον γιο της Νικόλαο, ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία στο Βελβεντό, έχει μιλήσει η διάσημη συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ.
    Η ίδια σε συνέντευξή της σε κυπριακό περιοδικό (στον "Φιλελεύθερο" της Κύπρου, ένθετο "Υστερόγραφο", τον Ιούλιο του 2008) μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν σε πολύ νεαρή ηλικία βρέθηκε αντιμέτωπη με το γεγονός ότι ο πατέρας της κατηγορήθηκε για ένα ειδεχθές έγκλημα.

    -Ένα παιδί ισορροπεί έναν άνθρωπο που πάσχει από κατάθλιψη;

    -Μακροπρόθεσμα όχι. Αλλά όταν είναι ένα οξύ ατομικό γεγονός όπως εκείνο που ζούσα εγώ, ναι. Βέβαια ένα παιδί, μελλοντικά, μπορεί να σε ξαναρίξει στην κατάθλιψη, μπορεί και να σε ξεκάνει. Μέχρι τα πρώτα 10 χρόνια του παιδιού έχεις τη χαρά ότι διαμορφώνεις έναν άνθρωπο, ότι του δίνεις αρχές που μπορεί να είναι και ενάντια σε ό,τι προηγήθηκε, να είναι κάτι καινούργιο. Μία φορά, για παράδειγμα, που έγραφε ο γιος μου διαγώνισμα στην ιστορία, μου λέει «έλα μαμά να διαβάσουμε ιστορία» και του απαντάω «χέσε την ιστορία, θα διαβάσουμε Μάριο Χάκκα». Μου λέει «μαμά, είσαι τρελή;». Εγώ ήξερα ότι την ιστορία θα την ξεχάσει, το κείμενο του Χάκκα όμως δεν θα το ξεχάσει ποτέ. Ο Χάκκας θα του μείνει.

    -Υπέροχη! (Ωραία μαλάκ@ κι αυτή που παίρνει τη συνέντευξη... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ...ασε τον ΑΛΕΚΟ Παναγουλη

    δεν ηταν "αναρχας".

    ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗ..ΑΛΗΤΗ.

    κινούμενη ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ
    - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ» ΕΊΝΑΙ...ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!!

    Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. ΚΑΙ εδω..
    Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...

    Όχι-όχι ο γιός του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας...!!!

    και ο Συριζαίος "σύντροφος" -ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Πάρου-το ΡΕΜΑΛΙ Τάσο Θεοφίλου..Μέσα.

    Να τους χώσουν σε ένα θάλαμο με δέκα πακιστανούς, και όταν γίνει ο πρωκτός τους φινιστρίνι, θα έχουν και τον χρόνο να αναλογισθούν τον καταστρεπτικό του ρολο κατά της Ελλάδας.
    Όσο για το σύριζα, κάποτε θα πρέπει να ΤΑ μηνύσουν ΑΥΤΑ τα σκυλιά που προτρέπουν στην βία.


    Ο Ν.Ρωμανός δεν ευρίσκετο τυχαίως δίπλα στον Γρηγορόπουλο.
    Ήταν μαζί με άλλους εφήβους των βορείων προαστείων και γύρευαν τσαμπουκά.
    Η ευκαιρία τους δόθηκε όταν όχημα 4χ4 της αστυνομίας διήλθε από μπροστά τους, τότε το πετροβόλησαν. Οι δύο αστυνομικοί εστάθμευσαν το όχημα κοντά σε μία διμοιρία των ΜΑΤ, που φρουρούσε τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη.
    Κατέβηκαν για να ελέγξουν την κατάσταση. Οι μικροί αλήτες είχαν παραμείνει στην θέση του, στην γωνία Τζαβέλλα και Ζωοδόχου Πηγής, υποδεχόμενοι τα όργανα της τάξεως με ύβρεις, κάποια στιγμή ο Γρηγορόπουλο πετάει προς τους αστυφύλακες μία φιάλη με νερό, ακολουθούν δύο πυροβολισμοί...
    Ο Ρωμανός θα μπορούσε να ήταν ο νεκρός και όχι ο γυιός της Αρμένιας Τσαλικιάν, που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου.

    Πλήρωσε τη συμμετοχή του στίς επιθέσεις αστυνομικών μαζί με τον Γρηγορόπουλο τώρα πού τον συνέλαβαν. Καιρός ήτανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρ΄ότι δεν μου αρέσει ο Παναγούλης και οι περί αυτού , ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΞΥΦΟΥΛΚΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΙΝΟΣ κατά των φερόμενων τρομοκρατών παρά αυτούς καθεαυτούς τους δράστες.΄Είστε όλοι εσείς μάλλον που ψηφίσατε Σαμαρά , Βενιζέλο και άλλα κομματικά σκυλιά και θαυμάζετε μέσα σας το Χίτλερ για την πυγμή του! Μήπως είστε οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάστασης που έχει διχασει τη χώρα ; Αρνείστε να ανοίξετε τα μάτια σας και να σκεφτείτε (αν έχετε δράμι μυαλό) τι μας έχει συμβεί. Αντ΄αυτού διψάτε για αίμα και με όλη σας τη μνησικακία και το κόμπλεξ υπερθεματίζετε σε αφορισμούς όταν ειδικά αυτοί αφορούν τους νεαρούς των βορείων προαστείων! Εν κατακλείδι, ΚΑΛΑ σας κάνουνε και καλά μας κάνουνε που σας ανεχόμαστε. Να σας κόψουν τελείως τη σύνταξη και να ζείτε συρόμενοι στους δρόμους . Σας αξίζει και εμείς καλά να πάθουμε, κομπλεξικά φασιστοειδή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4 Φεβ 2013 - 2:26:00 μ.μ

    Τέτοια να μαθαίνεις στον γιό σου.

    Να παίρνει καλάσνικοφ στο όνομα της "αντίστασης κατά του συστήματος',να ληστεύει,να κρατάει ομήρους,να "φάει" και καναν "αντιδραστικό".

    Φασιστάκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση