GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοράει πάλι «πράσινα» ο Φώτσης;

Τα νέα από την Ιταλία κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της Αρμάνι για τον Έλληνα forward, με τον ίδιο να εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τέλος στ...

Τα νέα από την Ιταλία κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της Αρμάνι για τον Έλληνα forward, με τον ίδιο να εμφανίζεται έτοιμος να βάλει τέλος στην... ιταλική παρένθεση στην καριέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει τριετή συμφωνία στον Batman (η φετινή σεζόν + οι 2 επόμενες) και είναι έτοιμος να καλύψει τα χρήματα του φετινού συμβολαίου.
Το όλο εγχείρημα κολλάει στην αποζημίωση που -ίσως- ζητήσει η Αρμάνι προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Φώτση (που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague), καθώς ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καλύψει κάθε αξίωση του ίδιου του παίκτη, αλλά δεν θέλει να μπει σε καμία διαδικασία χρηματικής συναλλαγής με τον ιταλικό σύλλογο.
Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Φώτση (1,2 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο) λήγει το καλοκαίρι του 2013, με τον 32χρονο power forward, να θέλει, όπως είναι λογικό, να γνωρίζει που θα συνεχίσει την καριέρα του το συντομότερο δυνατόν. Πόσο μάλλον, στο γνώριμο ΟΑΚΑ, μια εξέλιξη που θα χαροποιούσε ιδιαίτερα την οικογένεια Φώτση, όσο και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση