GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο «Τοξοβόλος» είχε βραβευτεί από τη Μαριέττα Γιαννάκου...

Βραβείο για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις, το ήθος και την προσωπικότητά του από την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Για...

Βραβείο για τις άριστες επιδόσεις του στις πανελλήνιες εξετάσεις, το ήθος και την προσωπικότητά του από την υπουργό Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου είχε πάρει το 2006 ένας από τους συλληφθέντες του Βελβεντού Κοζάνης.
Ο λόγος για τον 25χρονο αριστούχο Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστό με το προσωνύμιο «Τοξοβόλος του Συντάγματος», ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Σύμφωνα με τη μητέρα του ο Μιχαηλίδης «ήταν αριστούχος μαθητής, με αγάπη για το διάβασμα. Μάλιστα αφού έδωσε πανελλήνιες το 2006 και αρίστευσε βραβεύτηκε από το υπουργείο Παιδείας και την τότε υπουργό Μαριέττα Γιαννάκου».
Το εντυπωσιακό, όπως αναφέρει η Espresso, είναι ότι λίγα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2009 η οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς είχε βάλει χύτρα με εκρηκτικό μηχανισμό στην πολυκατοικία της κ. Γιαννάκου.

1 σχόλιο

  1. να καταργηθουν και οι πανελληνιες..
    αν δεν εχεις λεφτα,
    και θεση στην κοινωνια,
    το μυαλο και η προσπαθεια
    μονο κακο κανει..
    γαμησι,ξυλο,και λοβοτομη
    στους φτωχομπινεδες
    και στις απλυτες λεχριτισες..

    ελλας,ελλας
    αντωνης σαμαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση