GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Τελικά την «πάτησε» ο… Δήμος

Ο Δήμος Αχαρνών φέρεται να κωφεύει εδώ και καιρό στις εκκλήσεις των κατοίκων να επισκευαστεί μια ιδιαίτερα επικίνδυνη τρύπα στη μέση του ...

Ο Δήμος Αχαρνών φέρεται να κωφεύει εδώ και καιρό στις εκκλήσεις των κατοίκων να επισκευαστεί μια ιδιαίτερα επικίνδυνη τρύπα στη μέση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα… να την «πατήσει» τελικά, όχημα του Δήμου.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr και κάτοικος της περιοχής, απορριματοφόρο του Δήμου έχει πέσει μέσα στην εν λόγω τρύπα, «για την οποία διαμαρτυρόμαστε τόσο καιρό!» τονίζει.

1 σχόλιο

  1. Μόνο Ελληνες στο γένος στις στρατιωτικές σχολές ζητούν 85 βουλευτές της ΝΔ !

    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΞΟΜΟΙΩΣΑΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ, ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ; ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ; ΟΥΑΙ, ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ 25%, ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση