GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τόμσεν θα έρθει αργοπορημένος

Μπορεί οι εκπρόσωποι της τρόικας να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, ωστόσο ένας εκ των εκπροσώπων του ΔΝΤ και ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα μα...

Μπορεί οι εκπρόσωποι της τρόικας να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, ωστόσο ένας εκ των εκπροσώπων του ΔΝΤ και ιδιαίτερα δημοφιλής στην χώρα μας δεν έχει έρθει ακόμα.
Ο λόγος για τον Πολ Τόμσεν, ο οποίος δεν ήρθε με τους υπόλοιπους στην Αθήνα προκειμένου να αξιολογήσει την πρόοδο του προγράμματος. Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ουίλιαμ Μάρεϊ, ο Τόμσεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ η αποστολή της τρόικας θα ολοκληρωθεί στα μέσα Μαρτίου.
«Το ΔΝΤ ερευνά το θέμα της επιμήκυνσης και την αξιολόγηση του προγράμματος για την Ελλάδα με βάση το άρθρο IV του καταστατικού του ΔΝΤ, για το οποίο θα ετοιμαστεί έκθεση», πρόσθεσε ο Ουίλιαμ Μάρεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση