GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ- Οι Παριανοί κατέφτασαν...

350 Παριανοί και Αντιπαριώτες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 10:45 από την Πάρο για να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπο...

350 Παριανοί και Αντιπαριώτες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 10:45 από την Πάρο για να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Υγείας, και να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη  κατάσταση  που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας  των νησιών τους.
«Τα νησιά μας διαδηλώνουν για να αποκτήσουμε ξανά μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να ζουν με την ελάχιστη ασφάλεια οι πολίτες των νησιών μας, αλλά και για να μπορούν να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια οι επισκέπτες στα νησιά μας» αναφέρουν οι ίδιοι.
Ραντεβού της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Πάρου – Αντιπάρου με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο, έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.
Στον Πειραιά κατά την άφιξη των διαδηλωτών, περίμεναν οι Πρόεδροι των Παριανών συλλόγων της Αθήνας οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Επιβίβαση από την Πάρο. Στο καράβι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού


Στον Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση