GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανικό πανεπιστήμιο ψάχνει εθελοντές για... χρήση κοκαΐνης

Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας αναζητά εθελοντές για κλινική έρευνα που θα πραγματοποιηθεί γύρω από την ενδορινική χρή...

Ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας αναζητά εθελοντές για κλινική έρευνα που θα πραγματοποιηθεί γύρω από την ενδορινική χρήση κοκαΐνης. Όπως ...αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα «Evening Standard» οι φοιτητές του πανεπιστημίου King's College έλαβαν ένα μήνυμα στο email τους, το οποίο, έλεγε «Αναζητούμε άντρες, ηλικίας 25 – 40 ετών, για να συμμετάσχουν ως εθελοντές σε μια κλινική δοκιμή γύρω από την ενδορινική χρήση κοκαΐνης. Οι φοιτητές που σπουδάζουν ιατρική και οδοντιατρική δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην έρευνα».
Μάλιστα το μήνυμα ανέφερε επίσης, ότι οι συμμετέχοντες δεν θα μπορούν να κόψουν ή να βάψουν τα μαλλιά τους για 120 ημέρες καθώς οι ερευνητές θέλουν να μελετήσουν τις επιδράσεις που έχει η χρήση κοκαϊνης στο σώμα τους.
Όλα αυτά θα συμβούν μέσα σε έξι συνεδρίες ώστε το πρακτικό κομμάτι της μελέτης να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε τρεις μήνες.
Το πρόγραμμα αυτό, σύμφωνα με το ίδιο μήνυμα, πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Επιτροπή Ερευνητικής Δεοντολογίας της περιοχής Γουεστμίνστερ του Λονδίνου.
«Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επιστημονική μελέτη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του King's College του Λονδίνου, διαβεβαιώνοντας ακόμη ότι η μελέτη αυτή θα πραγματοποιηθεί κάτω από ιατρική επίβλεψη και ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση