GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε αργία πρώην δήμαρχος...

Σε αργία τέθηκε σήμερα ο επί σειρά ετών δήμαρχος Αρκαλοχωρίου και νυν δημοτικός σύμβουλος Μινώα Πεδιάδας, Χ. Γιαννόπουλος, μετά την δικασ...

Σε αργία τέθηκε σήμερα ο επί σειρά ετών δήμαρχος Αρκαλοχωρίου και νυν δημοτικός σύμβουλος Μινώα Πεδιάδας, Χ. Γιαννόπουλος, μετά την δικαστική απόφαση που τον έκρινε ένοχο ως ηθικό αυτουργό σε ψευδή βεβαίωση. Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη στα τέλη Οκτωβρίου του 2012 και έτσι σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γ. Δεικτάκης με απόφαση του, έθεσε σε αργία το αυτοδιοικητικό στέλεχος.

Αναφορικά με την επίμαχη υπόθεση, ένας κάτοικος του Αρκαλοχωρίου είχε μηνύσει υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο οποίος είχε βεβαιώσει ότι διέρχεται δημοτικός δρόμος από ακίνητο του μηνυτή.
Ο υπάλληλος αργότερα, κατέθεσε ότι λειτούργησε καθ' υπόδειξη του Δημάρχου και έτσι το δικαστήριο καταδίκασε τον κ .Γιαννόπουλο για ηθική αυτουργία.


Πηγή:flashnews.gr


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση