GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Κοντρέρας - Μοδέστο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχει ο Πάμ...

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχει ο Πάμπλο Κοντρέρας, ενώ έμεινε έξω για δεύτερο στη σειρά ματς ο Φρανσουά Μοδέστο.
Παρότι προπονούνται δεν συμπεριλήφθηκαν οι Πίνο και Φουστέρ. Εκτός πλάνων ξανά ο Ντιακιτέ που ήταν στην αποστολή με τη Λεβάντε, ενώ ο Πάντελιτς έχει έναν τραυματισμό και έμεινε ξανά έξω.
Συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο δεξιά. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην τακτική, ο  Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση