GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ- Έφτιαξε γιγάντιο νόμισμα!

Έφτιαξε ένα γιγάντιο κέρμα του ενός σεντ, χρησιμοποιώντας 84.000 κέρματα, επίσης του ενός σεντ. Ο λόγος για την Wander Matrich, από το Mi...

Έφτιαξε ένα γιγάντιο κέρμα του ενός σεντ, χρησιμοποιώντας 84.000 κέρματα, επίσης του ενός σεντ. Ο λόγος για την Wander Matrich, από το Michigan των ΗΠΑ.
Η ιστορία της Wander ξεκίνησε το 2006 όταν μετά από ένα διαζύγιο έχασε το σπίτι της και έμεινε άνεργη έχοντας να μεγαλώσει δύο ανήλικες κόρες.


Άρχισε λοιπόν να δίνει σημασία ακόμη και στα κέρματα του ενός σεντ τα οποία τόσο αυτή όσο και οι κόρες της αποθήκευαν σε ένα κουμπαρά. Όταν στη συνέχεια βρήκε δουλειά όχι μόνο συνέχισε να μαζεύει τα μονόλεπτα αλλά σε κάθε πληρωμή έβαζε στον κουμπαρά 20 δολάρια σε μονόλεπτα.


Όταν συγκέντρωσε αρκετά κέρματα, η Wander, δεν τα αποταμίευσε αλλά αποφάσισε να δημιουργήσει το τεράστιο νόμισμα του ενός σεντ, για να θυμάται πώς άλλαξε η τύχη της. Δούλευε τρεις μήνες για 10-14 ώρες την ημέρα και τοποθέτησε τα 84. 000 μικρά κέρματα σε ένα ξύλινο πλαίσιο, κολλημένα μεταξύ τους, ώστε να σχηματίσει ένα τεράστιο σεντ με διάμετρο τρία μέτρα και βάρος 545 κιλά!



Πηγή: parakseno.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση