GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο...

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, Παναγιώτη Σαξώνη και ...

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα και καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, Παναγιώτη Σαξώνη και Μιχάλη Λεμούσια.
Υποβασταζόμενος από τη σύζυγό του και έτοιμος να κλάψει βγήκε από το δικαστήριο ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μετά την πρόταση του εισαγγελέα για να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Αναλυτικά, ο πρόεδρος του δικαστηρίου υποστήριξε ότι "Δεν μπορεί ένας δημόσιος άρχοντας να αποφασίσει να κλέψει ξαφνικά το 1999, το αδίκημα δεν είναι πρωτογενές", ενώ πρόσθεσε ότι "η εγκληματική δράση Παπαγεωργόπουλου- Λεμούσια αποκλείει ότι έζησαν έντιμο βίο πριν από το αδίκημα της υπεξαίρεσης".
Ουσιαστικά, ο πρόεδρος υποστηρίζει πως οι δύο από τους κατηγορούμενους της υπεξαίρεσης, οι Παπαγεωργόπουλος και Λεμούσιας, δεν μπορεί να έχουν κανένα ελαφρυντικό γιατί πιστεύει πως έκλεβαν και πριν το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης σε άλλα αξιώματα που κατείχαν.
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση