GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη-Στοιχεία σοκ για ανασφάλιστους...

Στοιχεία που σοκάρουν και αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κρήτης, ως απόρροια της οικονομικής ύ...

Στοιχεία που σοκάρουν και αντικατοπτρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κρήτης, ως απόρροια της οικονομικής ύφεσης, έρχονται στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, την τελευταία διετία έχουν διπλασιαστεί οι πολίτες που ζητούν την βοήθεια των κοινωνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.
Ουσιαστικά το στοιχείο αυτό μεταφράζεται ως 100 % αύξηση των ανθρώπων που έχουν μείνει χωρίς δουλεία και είναι σήμερα ανασφάλιστοι. Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο των κοινωνικών υπηρεσιών Σπ. Επιτροπάκη, οι άνθρωποι που είναι ανασφάλιστοι και ζητούν να τους χορηγηθεί βιβλιάριο υγείας, προέρχονται από όλο τον κοινωνικό ιστό, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι ελεύθεροι επαγγελματίες που σταμάτησαν τη δραστηριότητα τους.
Όπως ανέφερε μιλώντας στο flashenws.gr o νοσοκομειακός γιατρός Στ. Δημητρακόπουλος υπάρχουν άνθρωποι - ανασφάλιστοι - που προσέρχονται στα νοσοκομεία του Ηρακλείου για να υποβληθούν σε εξετάσεις, ωστόσο όταν διαπιστώνουν το κόστος που πρέπει να πληρώσουν φεύγουν, χωρίς να τις κάνουν.
Πηγή: flashnews.gr

4 σχόλια

  1. Τα γκάλοπ.Όσο δεν πέφτουν ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ πολύ, τόσο θα αυξάνουν οι φόροι!!!Όσο είναι ψηλά η ΝΔ στα γκάλοπ, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φόροι στα ακίνητα μας !

    Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Κι όσο βλέπουν ότι έχουν, ακόμα, ποσοστά στα γκάλοπ, τόσο ψηλότερους φορολογικούς συντελεστές θα βάλουν στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμα και στα βοσκοτόπια και στα κοτέτσια !!!
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα ! Θα σε κάνουν να στέκεσαι στις ουρές για συσσίτιο, να ξεπουλάς όσο όσο το σπίτι σου για τα στεγαστικά δάνεια και τα χρέη σου στο Δημόσιο, θα στείλουν τα παιδιά σου μετανάστες!
    Ξύπνα!
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    Αντί να στέκεσαι με υψωμένα τα χέρια, ζητιάνος και επαίτης, όπως μας κατάντησαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας, σκέψου ότι με αυτά τα χέρια τους ψήφισες! Και τώρα με αυτά τα χέρια πληρώνεις, πληρώνεις και δεν έχεις να θρέψεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.

    Σκέψου ότι σε έχουν εξευτελίσει και σε θεωρούν χαχόλο ότι θα τους ξαναψηφίσεις, ενώ αυτοί έχουν εξασφαλίσει και τα τρισέγγονά τους. Σκέψου και φύγε τώρα από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, γιατί θα σε καταστρέψουν εσένα και τα παιδιά σου, αρπάζοντάς σου υγεία, λεφτά και τα λίγα ακίνητα που απέκτησες από τους παππούδες σου ή με στεγαστικό. Σταμάτα να είσαι ραγιάς των πολιτικών τζακιών. Ακόμα και τώρα αυτοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα και μας δουλεύουν! Ξύπνα, πριν σου πάρουν και τα σώβρακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου για την φωτογραφία του Guardian...

    "Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδι της Τετάρτης με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφίας από την βρετανική εφημερίδα Guardian που απεικονίζει δεκάδες ανθρώπους στη Αθήνα να τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια από την δωρεά διανομή που αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι αγρότες.

    Πως είναι δυνατόν να δείχνουν τέτοιες φωτογραφίες διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος που παρουσιάζουν μια αλλοιωμένη εικόνα...
    της πραγματικότητας, κατηγορώντας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους ότι ψάχνουν να βρουν μόνο εικόνες που δυσφημούν τη χώρα και δεν δείχνουν την υπόλοιπη Αθήνα που προφανώς (κατά την γνώμη του) ευημερεί. Έχει δίκιο. Η ανεργία εξαλείφθηκε, η φτώχεια είναι μακρινό παρελθόν, η ανάπτυξη καλπάζει. Όπως και η φαντασία του.

    Από theinsider μέσω papaioannou-giannis..

    ....ΤΟΣ ΘΕΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣΟΎΡΙ ΔΥΝΑΜΊΤΗ ΣΤΟΝ ΚΏΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ....ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ........ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013
    Νίκος Ξυλούρης..

    Σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από τις 8 Φλεβάρη 1980, όταν ο Νίκος Ξυλούρης, μια φωνή που σημάδεψε την Ελλάδα, άφηνε την τελευταία του πνοή.....

    Παρά τις τρεις και πλέον δεκαετίες από το θάνατό του, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τραγουδά μαζί του:
    «Πότε θα κάνει ξαστεριά»...

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzSjGLAVQpY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ
    ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ / ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ / ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση