GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε κάνει το παιδί του «βαποράκι»

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε ένας 38χρονος πατέρας που είχε κάνει το παιδί του "βαποράκι". Συγκεκριμένα, στις 13 Ι...

Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε ένας 38χρονος πατέρας που είχε κάνει το παιδί του "βαποράκι".
Συγκεκριμένα, στις 13 Ιανουαρίου 2012, οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στο σπίτι του κατηγορουμένου, στην περιοχή «Βεζάς», της Ζακύνθου. Τότε εντόπισαν ένα 14χρονο αγόρι να προσεγγίζει το σημείο και από ένα πλυντήριο ρούχων που ήταν τοποθετημένο έξω από το σπίτι να παίρνει μια νάιλον πλαστική σακούλα.
Μόλις ο νεαρός απομακρύνθηκε, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και κάνοντας έρευνα διαπίστωσαν ότι η σακούλα περιείχε 220 γραμμάρια κοκαΐνης. Μετά από πέντε λεπτά, στο σημείο έφθασε με δίκυκλο ο κατηγορούμενος, ο οποίος και συνελήφθη.
 Ο ανήλικος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του τον εξωθούσε συστηματικά να παραδίδει ποσότητες ναρκωτικών σε αγνώστους τις οποίες έπαιρνε από το εσωτερικό του πλυντηρίου, όπου λίγη ώρα πριν τις είχε τοποθετήσει ο πατέρας του.
Μάλιστα, ο συλληφθείς είχε παροτρύνει τον 14χρονο γιο του, στην περίπτωση που κάποιος περαστικός τον ρωτούσε τι περιείχε η σακούλα που κρατούσε, εκείνος να απαντούσε ότι επρόκειτο για μαγειρική σόδα την οποία θα παρέδιδε σε συγγενικό του πρόσωπο.
Πηγή: pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση