GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βράχος" παρότι ανακρινόταν έξι ώρες

"Βράχος" παρότι ανακρινόταν έξι ώρες  Ανακρινόταν επί έξι ώρες. Δεν αλλοίωσε στο ελάχιστον την αρχική κατάθεσή της, δεν έδειξ...

"Βράχος" παρότι ανακρινόταν έξι ώρες 

Ανακρινόταν επί έξι ώρες. Δεν αλλοίωσε στο ελάχιστον την αρχική κατάθεσή της, δεν έδειξε κανένα σημάδι κόπωσης, δεν ήπιε ούτε μια γουλιά νερό, δεν σηκώθηκε ούτε μία φορά από τη θέση της. Κι επαναλάμβανε: "Ο Παπακωνσταντίνου, ο κύριος υπουργός, ήταν ο άνθρωπος που έσωσε τη χώρα".
Ο λόγος για τη Χρύσα Χατζή, τη στενή συνεργάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που "πυροβολούσε" με ερωτήσεις τις προάλλες η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική επιτροπή.
Μέλος της επιτροπής δε, που παρακολουθούσε την ανάκριση της κ. Χατζή από την κ. Κωνσταντοπούλου έλεγε, σύμφωνα με τον Βηματοδότη: "Αν οι εγασίες της επιτροπής ολοκληρωθούν σε ένα μήνα, τότε εγώ θα βάλω χαλκά στη μύτη και θα φωνάζω στην Ομόνοια ότι είμαι αρκούδα".

Πηγή: Βηματοδότης


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση