GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει ο ΧΥΤΑ στη Μαυροράχη

Στο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, αλλά και σε νομικές κινήσεις εναντίον του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης ως αρμόδιου φορέα διαχείρ...

Στο κλείσιμο του ΧΥΤΑ Μαυροράχης, αλλά και σε νομικές κινήσεις εναντίον του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης ως αρμόδιου φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων στην περιοχή, συμφώνησαν σήμερα δήμος, φορείς και οργανώσεις του δήμου Λαγκαδά. Το πότε θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις θα αποφασιστεί στο δημοτικό συμβούλιο του Λαγκαδά, το οποίο συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής.
Για άλλη μια φορά, η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αντιμέτωπη με βουνά σκουπιδιών, αφού ενδεχόμενο «λουκέτο» στον ΧΥΤΑ θα σημάνει συσσώρευση απορριμμάτων σε όλους τους δήμους.
«Κατά την έκτακτη σύσκεψη την οποία συγκαλέσαμε, συζητήσαμε όλες τις πιθανές κινήσεις στις οποίες μπορούμε να προχωρήσουμε για να μην επιτρέψουμε άλλο τη μη σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ, που έχει επιπτώσεις στον δήμο μας», τονίζει στο agelioforos.gr ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης. «Προσανατολιζόμαστε σε κλείσιμο του ΧΥΤΑ.
Παράλληλα, θα κινηθούμε δικαστικά κατά του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης, που είναι και ο αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση των απορριμμάτων, λόγω της μη σωστής λειτουργίας του ΧΥΤΑ, όπως τον “προβληματικό” βιολογικό καθαρισμό, τη μη προώθηση όλων των έργων που προβλέπονται στον περιφερειακό σχεδιασμό διαχείρισης των απορριμμάτων κ.α.», πρόσθεσε ο δήμαρχος.
Πηγή: agelioforos.gr


1 σχόλιο

  1. Οι δήθεν αντιστασιακοί, αντιμνημονιακοί γυρνάνε στη ΝΔ, γιατί η καρέκλα και η κουτάλα είναι από χρυσό!
    Και εσύ, μακάκα Έλληνα, πληρώνε χαράτσια και φόρους, πάρε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, πάρε περικοπή επιδομάτων. Έτσι σου αξίζει. Να είσαι δούλος των πολιτικών τζακιών και των εθελόδουλων βολευτών που το παίζουν αντιστασιακοί για λίγους μήνες. Σε δουλεύουν και μας αξίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Δυστυχώς υπάρχει ένα 25% ζώων που ψηφίζει ακόμα ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ και θα μας τυραννάει για πολλά χρόνια. Πάρε Στουρνάρα και τις καταθέσεις και τα ακίνητα των Ελλήνων. Αντέχουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση