GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΦΕΡΑΝ…

Από τον  Καραπαναγιώτη Δημήτρη . Το να κατακρίνεις τον Ολυμπιακό μετά από μια τέτοια ήττα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θα το κάνουν...

Από τον Καραπαναγιώτη Δημήτρη.
Το να κατακρίνεις τον Ολυμπιακό μετά από μια τέτοια ήττα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θα το κάνουν οι περισσότεροι άλλωστε. Δεν χρειάζεται να είσαι μάντης για να φανταστείς ποια θα ήταν η εξέλιξη του σημερινού ματς. Το είχαμε τονίσει και χθες, το είχαμε επισημάνει κι αμέσως μετά την κλήρωση του ζευγαριού. Οι ερυθρόλευκοι ήταν φυσιολογικό να χάσουν τις μάχες του κέντρου και κατά συνέπεια να φανερωθούν τα αμυντικά κενά τους. Σήμερα όμως, δεν θέλω να σταθώ εδώ, αλλά θα το πάω λίγο παραπέρα.
Πέρα από τα μεταγραφικά λάθη του Γενάρη, όπου η ομάδα δεν ενισχύθηκε καθόλου, παρότι έχασε τον αρχηγό της, έχουν προηγηθεί άλλα σοβαρότερα παραπτώματα.
Ποιος ο λόγος να σπρώχνεται ο Ολυμπιακός από τους διαιτητές; Ας μην κρυβόμαστε. Κάθε φορά που οι ερυθρόλευκοι «κολλάνε», παίρνουν κάποια σφυρίγματα, κλείνουν τον αντίπαλο στην περιοχή και κάποια στιγμή πετυχαίνουν γκολ (πχ Αστέρας, Λεβαδειακός). Το έχει ανάγκη αυτό ο Ολυμπιακός; Ή μήπως αν χάσει κάποιο παιχνίδι, θα χάσει και το πρωτάθλημα; Προς τι λοιπόν όλη αυτή η επίδειξη δύναμης; Είναι μαθηματικά βέβαιο, πως όταν γκελάρεις, βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Με άλλα λόγια, σοβαρεύεις σαν ομάδα και δεν επαφίεσαι στη μετριότητα. Με το να μην χάνεις λοιπόν, καμουφλάρεις τις αδυναμίες σου και δεν βλέπεις την πραγματικότητα κατάματα. Συνεπώς, κάλο θα έκανε στον Ολυμπιακό να έχανε που και που κανένα βαθμό.
Παράλληλα, η διοίκηση των Πειραιωτών έχει μοιράσει ένα «καράβι» δανεικούς σ’ όλη την Σούπερ Λίγκα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ νωθροί όταν αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό. Απόρροια αυτού είναι και οι ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίζουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια πιο υποτονικά. Συνεπώς, δεν δίνουν το 100% τους τόσο στην προπόνηση, όσο και στους αγώνες.
Αυτοί οι δυο παράγοντες λοιπόν, έχουν αποπροσανατολίσει τους παίχτες του Ολυμπιακού κι έχουν αρκεστεί στις ξεκούραστες νίκες του ελληνικού πρωταθλήματος. Έτσι, ήταν αναμενόμενη η σημερινή έκβαση του αγώνα. Ίσως να του κάνει καλό αυτό του Ολυμπιακού, μπας και «ξυπνήσει».
Υ.Γ. Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, σκεφτείτε το πρώτα. Ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ θα έχανε από το 30’ με 2-0;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση