GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο πλευρό των απεργών ο Τσίπρας...

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στις 11.30 στο Μουσείο (Μάρνη και Πα...

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση στις 11.30 στο Μουσείο (Μάρνη και Πατησίων), όπου και θα κάνει δηλώσεις.

6 σχόλια

  1. ΕΣΥ ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .
    ΣΟΥ ΦΑΝΕΤΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ;
    ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ROTHSCHILD BROOKINGS INSTITUTE ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κομπλεξικό άτομο ο Τσίπρας έχει απωθημένα γιατί έφαγε πόρτα από τον Ολάντ!
    Τί περίμενε δηλαδή; Ότι θα τον δεχθεί ο Ολάντ που τον είχε βρίσει ως Ολανδρέου;
    Τόσο ανόητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα κληθεί και ο Αλεξάκης σαν τον Γιωργάκη να δώσει τα τάματα στους εργαζομένους και τότε θα δείτε γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΛΑΝΤ. Ήρθε να κάνει επένδυσης o άνθρωπος ΣΤΟ ΝΕΡΟ , αυτό θέλει ο άνθρωπος ...

    Κοιτάξετε τι μπανάνια είμαστε , υπάρχει ανταγωνισμός στο ΝΕΡΟ; σε ένα κοινωνικό αγαθό , τα ίδια επέβαλαν και στην Λατινική Αμερική , ο ένας το νερό ,ο άλλος την ενέργεια, παραβλέποντας ΠΆΝΤΑ όλοι και οι δικοί μας παπαγάλοι τον ΜΜΕ και της ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ κυβέρνησης που τόσο κόπτονται για θέσεις εργασίας ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ δικαιώματα ανάπτυξη με 500 ευρώ τον μήνα ,και αν τα βρεις. αλλά με τιμές Βρυξελλών, εεε δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ, σα να ζητάς από τον Ινδο να αγοράσει Μερτσέντες με 1 ευρώ μεροκάματο .. γίνετε; εεε δεν γίνετε !!! και ας της κατασκευάζουν αυτοί οι φουκαράδες..

    Απαντώ σε όλους αυτούς του παπαγάλους με 500 ευρώ μισθό στον ιδιωτικό τομέα η στον τουρισμό , χωρίς εργασιακά δικαιώματα, τι περιμένουνε ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ ανώδυνα για αυτούς !!!..Δυο είναι τα σενάρια όσοι αντιδρούν θα ονομάζονται τρομοκράτες ,και οι άλλοι φοροκλέπτες γιατί δεν θα χουν ΚΆΤΙ να πληρώσουν, αρά βγάζουμε της εφεδρείες να που λέγονται μετανάστες , Αυτοί οι φουκαράδες είναι εδώ γιατί στης πατρίδες τους εργάζονται με 1,5 ευρώ την ημέρα 14 με 15 ώρες ...Οι πολιτισμένοι κατακτητές εκεί δεν μιλάνε για ανθρωπινά δικαιώματα και όλες αυτές της παρλαπίπες που έχει εφεύρει το κεφαλαίο..

    Οι πολιτισμένοι, οι δίκαιοι ,οι εύσπλαχνοι απάνθρωποι αυτού το βρομώ πλανήτη... { ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΌΛΟΙ !! ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΎ ΑΠΌ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΓΑΠΗΣ } αλλά οι αυξήσει σε ρεύμα ,σε νερό, σε τρόφιμα, σε παιδεία, υγεία κ.τ.λ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ..και τα προγράμματα κατασχέσεις να ενταθούν παντού . αλλά θα ανοίξουν δουλειές με 500 ευρώ !! ..... ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ..

    ΕΓΩ έχω πάψει να φοβάμαι στα 55 χρόνια μου αυτούς ανθρώπους , το αντίθετο θα τους έλεγα για εμένα .

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό και αν είναι νέο.... Ο Τσίπρας θα συμμετάσχει στην απεργία!!!!!!!

    Δεν έχει ξαναγίνει, πρέπει να είναι πρώτη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…

    Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
    Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
    Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους.

    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση