GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά και επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία!

Ενεργό ρόλο στις κομματικές δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκης αποκτά ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι ο Αντώνης Σαμαράς – πρόεδρ...

Ενεργό ρόλο στις κομματικές δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκης αποκτά ο Αντώνης Σαμαράς. Όχι ο Αντώνης Σαμαράς – πρόεδρος ΝΔ αλλά ο...Αντώνης Σαμαράς που έθεσε υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Πολλοί είπαν τότε ότι θα διακριθεί λόγω του ότι έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον αρχηγό της ΝΔ.
Ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή βρέθηκε μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη. Για προσωπικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία. Συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά στο μέγαρο Μαξίμου και πρόσφατα συναντήθηκε με τον πρόεδρο της διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ Θεσσαλονίκης του ανέθεσε ενεργό ρόλο στον αθλητικό τομέα.
Στο παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς είχε θητεύσει ως μέλος σε τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Ρόδο ενώ το 2009 εκλέχτηκε σύνεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στον Δήμο Καλαμαριάς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

1 σχόλιο

  1. κι ο θειος μου συναντηθηκε με τη θεια μου
    αλλα τιποτα δεν προεκυψε
    καθοτι η θεια μου ηταν αδιαθετη

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση