GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόρινθος-Έπιασαν σπείρα κακοποιών

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ενός 32χρονου Πακιστανού η οποία είχε γίνει την προηγούμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στον Άγιο Βα...

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ενός 32χρονου Πακιστανού η οποία είχε γίνει την προηγούμενη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, ενώ για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, ένας 31χρονος ομοεθνής του.
Σε βάρος του 31χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Κορίνθου για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του από τον ανακριτή Κορίνθου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με ακόμα τέσσερις ομοεθνείς του, την προηγούμενη Τρίτη το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, αφού επιβίβασαν σε αυτοκίνητο τον 32χρονο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει με συγγενείς του, προκειμένου να τους παραδώσουν το ποσό των 5.000 ευρώ, για να τον απελευθερώσουν.
Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να πάρουν το ποσό που ζητούσαν, τραυμάτισαν τον 32χρονο χτυπώντας τον με μεταλλικά αντικείμενα και τον εγκατέλειψαν στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.
Μετά από αστυνομική έρευνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου, εντόπισαν τον 31χρονο χθες το πρωί, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, τον οποίο συνέλαβαν αργότερα, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.
Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.
Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Όλα τα έχουμε... Αυτή την στιγμή ψεκάζουν την Κόρινθο, το ίδιο μας είπαν φίλοι από Τρίπολη, περνούνε κάθε 5 λεπτά, 1 με 2 αεροπλάνα και αφήνουν λευκό ίχνος αγνώστου χημικού, που θολώνει τον ουρανό και τον κάνει από γαλάζιο, λευκό. Καλά ποιος θα φωνάξει να σταματήσει αυτό; Το νερό και ο αέρας θα μολυνθούνε και ο καρκίνος θα αυξηθεί, τίποτε ποια δεν μας νοιάζει...; Δείτε στοιχεία αεροψεκασμών για την Αρκαδία και όχι μόνο: http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση