GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Κ.Μητσοτάκη

Το βιβλίο του Ιδρύματος  Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης  με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», ...

Το βιβλίο του Ιδρύματος  Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης  με τίτλο : «Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993», το οποίο έχει επιμεληθεί ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Πρόκειται για μία έκδοση που επιχειρεί να καταγράψει το έργο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 1990-1993, «με την ελπίδα ότι η εμπειρία εκείνης της εποχής μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα σε αυτούς που έχουν σήμερα την ευθύνη να βγάλουν τον τόπο από την κρίση» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον πρόλογο ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα μιλήσουν ο πρώην υπουργός Ιωάννης Παλαιοκρασάς, ο Νίκος Μαραντζίδης, αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ο Γιώργος Παγουλάτος, καθηγητής Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομικής Ιστορίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  και εκ μέρους του εκδοτικού οίκου Εστία ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Επίκουρος  καθηγητής Σύγχρονης Πολιτικής Ιστορίας στο ΤΕΙ Καλαμάτας.
Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης.Το «Θέατρον»  Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 254 στον Ταύρο.

3 σχόλια

  1. ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ vs AΠΕΘΑΝΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

    Δεν αξίζει να μελετήσει κανείς τα βιβλία που γράφουν όσοι ελάχιστοι συμβιβάζονται με την παραδοχή ότι είναι απόμαχοι της πολιτικής. Γράφουν, όχι για να συνοψίσουν αγωνία και προβληματισμό για τα πεπραγμένα τους, όχι για να καταθέσουν την αχρεία πείρα τους, κατασταλαγμένη σε εξειδικευμένες ρεαλιστικές προτάσεις, όχι. Γράφουν μόνο για να δηλώσουν ότι «ήμουν και εγώ εκεί, στη ζωή των επαγγελματιών πριγκίπων, των χρυσαμειβόμενων κομπάρσων σε ένα παιχνίδι εξουσίας και διαπλοκής , που έκρινε τη ζωή ή τον θάνατο, το ιστορικό τέλος του Ελληνικού λαού …

    Το γήρας ουκ έρχεται μόνον, πολλάκις επιφέρει μαλάκιση εγκέφαλου και απώλεια αίσθησης χώρο - χρόνου!!!

    Φαταούλα κάτσε φρόνιμα, μη γίνεσαι ρεζίλι
    Η χώρα θέλει ενέργεια κι οι γέροι χαμομήλι

    Πατρώνα κάτσε φρόνιμα, στο λέω μια και δύο
    δεν είσαι εσύ για συμβουλές, αλλά για γηροκομείο

    Δράκουλα κάτσε φρόνιμα, μη στρίβει το μυαλό σου,
    άσε ήσυχο τον ΛΑΟ, στο λέω για καλό σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αρχιαποστάτης συνεχώς αναβάλει το ραντευού του με τον Xάρο …

    Ακόμη κι αν η Γη καταστραφεί είναι απόλυτα βεβαιωμένο πως ο φαταούλας θα επιβιώσει…

    Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος στον Θεό και να Τον θεωρεί τόσο διεστραμμένο, ώστε να δίνει ζωή στον Δράκουλα των Χανίων !!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση