GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο κοστίζει ένας καφές στον Πύργο του ΟΤΕ;

Aπολαμβάνεις και... πληρώνεις τη θέα! Πόσο κοστίζει ένας καφές στον Πύργο του ΟΤΕ; Διαβάστε...

Aπολαμβάνεις και... πληρώνεις τη θέα! Πόσο κοστίζει ένας καφές στον Πύργο του ΟΤΕ; Διαβάστε...την καταγγελία καταναλωτή στο epikairo.gr:
"Καλός μου φίλος με επισκέφθηκε με την οικογένειά του τη Θεσσαλονίκη για τριήμερες διακοπές. Η επίσκεψη στο καφέ του πύργου του ΟΤΕ τού στοίχισε κάτι παραπάνω από έναν καφέ, καθώς πλήρωσε 46,50 ευρώ για 3 καφέδες και 3 μικρά τοστ!
Όπως φαίνεται από τις αποδείξεις που παραθέτουμε, κάποιοι επιχειρηματίες επιδιώκουν, εν μέσω οικονομικής κρίσης, να πάρουν τα ρέστα του κόσμου.
Ο επισκέπτης έφυγε απογοητευμένος από το κατάστημα και απηυδησμένος από την εκμετάλλευση στο πρόσωπό του. Φυσικό είναι να μην ξαναεπισκεφθεί ποτέ το εν λόγω καφέ και να ενημερώσει όλο τον φιλικό του κύκλο να πράξει το ίδιο".
Η απόδειξη της παραγγελίας:

1 σχόλιο

  1. Ας ρώταγε πρώτα τις τιμές.
    Η ουσία είναι ότι τα 46,50 τα τσέπωσε ο τύπος (βέβαια ας τον ρωτήσουμε πρώτα πόσα πληρώνει για ενοίκιο γιατί τις τιμές τις κρατάει ψηλά το κράτος πρώτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση