GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστική υπόθεση απαγωγής παιδιού στην Κύπρο. Η ύποπτη φέρεται να έδωσε στο παιδί κρέμα με γυαλιά

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση της 35χρονης ύποπτης για την απαγωγή του μικρού Σταύρου που είχε συγκλονίσει την Κύπρο την περ...

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση της 35χρονης ύποπτης για την απαγωγή του μικρού Σταύρου που είχε συγκλονίσει την Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 35χρονη ύποπτη προσήχθη την Πέμπτη...
το πρωί στο δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησης.
Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης -χωρίς να υποβάλλει ένσταση - τόνισε πως η πελάτισσα του δηλώνει πως δεν έχει καμία απολύτως ανάμειξη στην υπόθεση.
Ωστόσο, η αίθουσα του δικαστηρίου στη Λεμεσό συγκλονίστηκε από την αναδρομή που έκανε ο ανακριτής της υπόθεσης Θάνος Χαραλάμπους σε διάφορα περιστατικά που είχαν συμβεί στον μικρό Σταύρο και στην οικογένειά του στο παρελθόν και από ότι φαίνεται είχαν υποεκτιμηθεί.
Ο πατέρας του μικρού Σταύρου κατά διαστήματα, πριν και μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών του, λάμβανε ενοχλητικά ανώνυμα μηνύματα και τηλεφωνήματα.
Οπως ανέφερε, υποψιαζόταν την 35χρονη με την οποία η οικογένειά του δεν είχε καλές σχέσεις από το 2003, όμως ποτέ δεν ανέφερε κάτι στην σύζυγό του για να μην την αναστατώσει.
Ωστόσο, πραγματική ανατριχίλα προκάλεσε το γεγονός ότι τον περασμένο Νοέμβριο και ενώ το βρέφος βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του, μεταφέρθηκε σε κομματώδη κατάσταση στο Μακάριο Νοσοκομείο, καθώς έφαγε κρέμα που περιείχε λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά.
Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ανακριτή, υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για εγκεφαλίτιδα, ωστόσο κάτι τέτοιο ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε.
Την επόμενη ημέρα, ο πατέρας του παιδιού δοκίμασε την κρέμα και διαπιστώθηκε παράξενη γεύση και έτσι η κρέμα παραδόθηκε στην κατασκευάστρια εταιρεία για έρευνα.
Την ίδια διαπίστωση έκανε και η γιαγιά του μικρού Σταύρου, όταν μετά από μέρες, δοκίμασε την κρέμα του μικρού η οποία πάλι, κατά την ίδια, είχε παράξενη γεύση. Και σε αυτή την περίπτωση η κρέμα παραδόθηκε για έλεγχο και διαπιστώθηκε πως και σε αυτή υπήρχαν διάφορα φάρμακα.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, ο πατέρας επισήμανε πως οι κρέμες βρίσκονταν στο σπίτι της γιαγιάς όπου -μεταξύ άλλων- είχε πρόσβαση και η ύποπτη.
Η αστυνομία θα διερευνήσει μεταξύ άλλων και τις μαρτυρίες που υπάρχουν για τις παιδικές κρέμες, ενώ, διευκρινίζει πως ποτέ δεν έγινε καταγγελία στην αστυνομία για το εν λόγω περιστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση