GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έντονο φλερτ του Κ. Αγοραστού με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

«Σας καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια της αντίστασης, στην Περιφέρεια της συνεργασίας». Με τα λόγια αυτά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας ...

«Σας καλωσορίζουμε στην Περιφέρεια της αντίστασης, στην Περιφέρεια της συνεργασίας». Με τα λόγια αυτά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ξεσήκωσε την αίθουσα του προσυνεδρίου των ΑΝΕΛ στη Λάρισα, απαντώντας έτσι στα θερμά λόγια που του επεφύλαξε ο Πάνος Καμμένος: «Χαιρετίζω έναν παλιό συναγωνιστή στη βουλή, τον πιο πετυχημένο Περιφερειάρχη της χώρας, τον άνθρωπο που αρνήθηκε τον Φούχτελ στη Θεσσαλία και από τον οποίο δεν δέχθηκε καμία εντολή».
Ο Κ. Αγοραστός δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στη φιλοσοφία της διοίκησης του αλλά και να στείλει για μια ακόμη φορά μήνυμα συμπαράστασης στους αγρότες. «Δουλεύουμε με γνώμονα την συνεργασία και τη συνέργεια. Ακούμε, συνθέτουμε και παράγουμε αποτέλεσμα. Διεκδικούμε το δικαίωμα στο λάθος αλλά όχι στην απραξία. Αυτή τη στιγμή οι αγρότες είναι στους δρόμους. Τα περισσότερα αιτήματά τους είναι δίκαια. Υπάρχουν και άλλα που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν. Οι αγρότες δεν είναι επαίτες. Χρειάζεται επειγόντως εθνικό σχέδιο», είπε ο περιφερειάρχης εισπράττοντας έντονο χειροκρότημα ιδιαίτερα από τους παλιούς του συναδέρφους Έλενα Κουντουρά και Νίκο Νικολόπουλο, ενώ ο (πάντα δημοσιογράφος) Τέρενς Κουίκ, λάτρης της τεχνολογίας και του Διαδικτύου τον τραβούσε φωτογραφίες.
«Αν η Θεσσαλία δεν παράξει, η Ελλάδα θα πεινάσει» τόνισε στην παρέμβασή της η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου η οποία χαρακτήρισε «ώριμο τον αγώνα των αγροτών». «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σ’ αυτή τη χώρα να πάμε βλέποντας και κάνοντας. Είναι ευθύνη όλων να σχεδιάσουμε έναν ολοκληρωμένο οδικό χάρτη αγροτικής παραγωγής» είπε η Ρένα, η οποία στο περιθώριο του Προσυνεδρίου είχε τετ-α-τετ με τον Πάνο Καμμένο.
Το κλίμα στην έναρξη του συνεδρίου ανέλαβε να «φτιάξει» ο Μιχάλης Σακελάρης, ο οποίος απέσπασε τα εύσημα όλων των… μουσαφίρηδων. «Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από τον ιδρώτα και το αίμα που είναι ποτισμένος ο κάμπος. Παλεύουμε να φέρουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα, και το χαμόγελο στον βασανισμένο Έλληνα, στην βασανισμένη Ελληνίδα. Αγωνιζόμαστε να χτίσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και αληθινής δημοκρατίας», είπε ο θεσσαλάρχης των ΑΝΕΛ δίνοντας πάσα στον Πάνο Καμμένο για τηνδική του ομιλία.
Στα χαρακτηριστικά του Προσυνεδρίου η άνεση του Καμμένου, ο οποίος συνομίλησε και έσφιξε το χέρι με τους περισσότερους εκ των συνέδρων, ενώ ιδιαίτερη κουβέντα είχε με τον Χρήστο Σιδερόπουλο ο οποίος έδωσε το παρών για «να ενημερώσει και να βοηθήσει στην κατανόηση των αγροτικών προβλημάτων» όπως είπε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ: larissanet.gr

4 σχόλια

  1. παπαριές ΑΕροψεκασμένων ..σκουπιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΕροψεκασμένος σκουλαρικάς: Μη με παίρνετε στα σοβαρά... λέω ένα κάρο παπαριές (επικές φώτο)

    Με νέα ανάρτηση στο Facebook, απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος και στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ντίμης Αργυρόπουλος, ο επαναστάτης με το σκουλαρίκι που χθες καλούσε να φυτέψουν τις σφαίρες στον Στουρνάρα και μετά έτρεχε να ζητάει συγγνώμες. Εντύπωση προκαλεί το ότι παραδέχεται πως δεν έπρεπε να τον πάρουμε στα σοβαρά...
    Μεγάλε την επόμενη φορά θα το θυμόμαστε ότι λες μαλακί@@ και δεν θα πρέπει να σε παίρνουμε στα σοβαρά...


    Θαυμάστε και μερικές επικές φώτο του επαναστάτη που δεν προλάβαινε να ζητάει συγγνώμες χθες



    τι να πείς....!!Λίαν αμετροεπής και χωρίς σοβαρότητα ο φωτογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι καταπληκτικό....Ένας και ένας έχουν μαζευτεί στους ΑΝΕΛ.
    Πρέπει να έχουν φοβερό ανιχνευτή π@π@ριας.
    Δεν τους έχει ξεφύγει ούτε ένας. Μπροστά πάει ο αρχηγός Πάνος και πίσω του ...
    Τι είπε το άτομο; ότι του έδωσε οδηγία να πει ότι έκανε πλάκα.
    Σε ποιόν απευθύνεται ;Μόνο οπαδός του Καμένου θα μπορούσε να το δεχτεί σαν αληθινό αυτό..


    Θα μας κόψει το γέλιο η εισαγγελέας!
    Προκαταρκτική εξέταση για το σχόλιο του ΑΕροψεκασμένου σκουλαρικά.
    Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε το σχόλιο στο Facebook του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλώνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ότι «την επόμενη θα τους την φυτέψουν», αναφερόμενος στην σφαίρα που έφτασε μέσα σε φάκελο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί ένα διαπράττεται το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση εγκλήματος.

    Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια υπό την εποπτεία εισαγγελέα.
    Ο Ντίμης Αργυρόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με την υπόθεση έγραψε: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».

    Ποιο είναι το νούμερο που ζήτησε να φυτέψουν μια σφαίρα στον Γιάννη Στουρνάρα
    Ενας αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Ντίμης Αργυρόπουλος, έστειλε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook σε επίδοξους τρομοκράτες να φυτέψουν μια σφαίρα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η ΝΔ ζητάει την καταδίκη του από τον Πάνο Καμμένο.
    Το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε λίγο αργότερα μετανοιωμένος για τη δήλωσή του:
    Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής» τόνισε ο κ.Αργυρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα !
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση