GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξώδικο στο ΕΣΡ έστειλε η Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, αναφέρει...

Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, αναφέρει... ότι το νομικό της τμήμα, κατέθεσε εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ για το θέμα των Ιμίων και τη μη προβολή του από τα κανάλια...
Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται: " Η κρατική τηλεόραση του Σαμαρά, σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης είδε... 2.000 κόσμο στην συγκέντρωση για τα Ίμια. Τα υπόλοιπα κανάλια της διαπλοκής δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, παρ' όλο που είχε δοθεί το ελεύθερο σε όλους να στήσουν κάμερες και να πάρουν πλάνα (ορισμένοι είχαν μέχρι και βανάκια για ζωντανές συνδέσεις). Μόνο το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 έπαιξε ρεπορτάζ ενός ολόκληρου λεπτού (!), που το βράδυ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ μη τυχόν και ξεσηκωθεί ο κόσμος".
Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι " Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος. Την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου. Όλοι είδαν την επίσκεψη Καμένου και πέντε παρατρεχάμενων στη Λάρισα, κανείς όμως δεν είδε την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε 50.000 κόσμο στο κέντρο των Αθηνών".
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της: "Για όλα όμως υπάρχει εξήγηση και - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - η ΝΔ έχει υποστεί πραγματική καθίζηση στα ποσοστά της, μετά την πληρωμή των πετσοκομμένων συντάξεων, με τους πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης. Είναι ρητή η εντολή του Μαξίμου να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή, λες και έτσι ο κόσμος θα γυρίσει στις αγκάλες αυτών που πρόδωσαν τη χώρα και καταδυνάστευσαν τον λαό. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς...
«Το μόνο βίντεο που προβλήθηκε στα κανάλια ήταν αυτό του ΑΝΤ1 (Ενός λεπτού) την Κυριακή το μεσημέρι και στο βραδινό δελτίο ειδήσεων κι αυτό... κόπηκε!»

2 σχόλια

  1. Η δημοσιοποίηση των κακοποιημένων: Φασιστική τελετουργία τρόμου…


    «Αν οι βασανιστές είναι άρρωστοι, τότε τι να πούμε για το
    Σύστημα που τους κάνει απαραίτητους;»
    Εντουάρντο Γκαλεάνο
    Η κρατική βία είναι ένα θέμα.
    Η τρομοκρατία – εντός ή εκτός εισαγωγικών - είναι επίσης θέμα. Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών συλληφθέντων είναι, επίσης, ένα άλλο θέμα, που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Όμως, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων ληστών - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας- που συνελήφθησαν για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, με έντονα σημάδια κακοποίησης στα πρόσωπά τους, είναι ΤΟ ΘΕΜΑ.

    Σε επίπεδο σημασιολογίας το μήνυμα είναι απόλυτα σαφές, δεν χωράει δεύτερη ερμηνεία: Προσέξτε, αυτά που ξέρατε τέλειωσαν. Η Αστυνομία - μπορεί και το κάνει – χρησιμοποιεί την πιο ωμή, την πιο βάρβαρη, σωματική βία. Φρόντισε να μην έχεις ¨δοσοληψίες¨ μαζί της. Οι κανόνες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έπαψαν να ισχύουν!

    Σε μια εποχή έντονων κοινωνικών αγώνων, το μήνυμα κυρίως απευθύνεται προς κάθε κοινωνικό αγωνιστή, προς κάθε ελεύθερη φωνή, προς κάθε απλό διαμαρτυρόμενο πολίτη: Τα κεφάλια μέσα!

    Σε επίπεδο πολιτικής το συμπέρασμα είναι απλό, απλούστατο. Οι νοσηροί άνθρωποι της εσωτερικής τρόικας, της Κυβέρνησης, στην προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις από την λαοκτόνα πολιτική τους, πετούν στο καλάθι των αχρήστων και την τελευταία επίφαση ανθρωπισμού, ατομικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων και Δημοκρατικής Λειτουργίας των κατασταλτικών μηχανισμών.

    Ακόμα και η Χούντα, φρόντιζε να μην υπάρχουν στις φωτογραφίες συλληφθέντων σημάδια βίας. Δεν ήθελε να αποτυπώνεται πως η εξουσία της εκπηγάζει από την βία.

    Σήμερα, όμως, στο ιδιότυπο τροϊκανό καθεστώς που επιβάλλεται στο προτεκτοράτο που λέγεται Ελλάδα, οι διαχειριστές του, όχι μόνο το πράττουν αλλά και το διαφημίζουν μέσω των φωτογραφιών, για να εμπεδωθεί στην συνείδηση των πολιτών ο φόβος, η ισχύ της εξουσίας και η αρνσησιμαχία.

    Το ιδιότυπο καθεστώς της εσωτερικής τρόϊκας , όμως, είναι "κουτοπόνηρο". Αφού πέρασε το μήνυμα που ήθελε έριξε τις δημοσιογραφικές του εφεδρείες σε έναν αγώνα διαστρέβλωσης και παραπληροφόρησης, βαφτίζοντας την πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά δεδομένα πολιτική βία ως συνηθισμένη κρατική βία.

    Ναι, κύριοι παρλαπιπιστές δημοσιολογούντες, υπήρξε κρατική βία στην υπόθεση των τεσσάρων συλληφθέντων.

    Όμως, τις φωτογραφίες τις έβγαλαν οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας. Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι της Αστυνομίας δεν γνώριζαν το μήνυμα που περνούσαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες.

    Δεν πιστεύω, να υπάρχει τόσο αφελής Έλληνας που να πιστεύει, πως οι επικοινωνιολόγοι την ευθύνη να αμαυρώσουν το προφίλ της αστυνομίας την πήραν μόνοι τους. Όχι, κύριοι! Το πράσινο φως τους το έδωσε η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας, ο Δένδιας, ο Ρουπακιώτης, ο Σαμαράς, ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος!

    Και αυτοί έχουν την αποκλειστική ευθύνη…

    Σε επίπεδο ανθρώπινο, οι νοσηροί άνθρωποι με τους νοσηρούς εγκεφάλους, ποδοπάτησαν και κάθε έννοια ανθρωπισμού. Πώς αισθάνθηκαν, Έλληνα πολίτη, οι γονείς, τα αδέρφια, οι συγγενείς και οι φίλοι αυτών των – έστω και ληστών- παιδιών μπροστά στις φωτογραφίες;

    Εσύ, πώς θα αισθανόσουν, αν ήταν τα δικά σου παιδιά, οι δικοί σου συγγενείς, οι δικοί σου φίλοι;
    Έλληνα πολίτη, κοίτα τις φωτογραφίες και απάντησε πρώτα – πρώτα στον εαυτό σου…

    Αλήθεια, η Αριστερά τι θα κάνει;

    Σ. Καστριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο για το Σύριζα, κάποτε θα πρέπει να ΤΑ μηνύσουν ΑΥΤΑ τα σκυλιά που προτρέπουν στην βία.

    Όλοι οι αναρχοαυτόνομοι-αντιεξουσιαστές- τρομοκράτες ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, εκείνο πού δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι πως συμβαίνει συγχρόνως όλοι αυτοί να παίρνουν δικηγόρους και δή όλως περιέργως από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Καί μάλιστα στα ανώτατα κλιμάκια του κόμματος π.χ. ΚΑΙ εδω..Νίκος Κωσταντόπουλος π. Πρόεδρος του Σύριζα και η κόρη του η Ζωή Βουλευτής...

    * Όχι-όχι ο γιός του Βούτση δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη ληστεία της Τράπεζας...!!!
    * και ο Συριζαίος "σύντροφος" -ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της Πάρου-το ΡΕΜΑΛΙ Τάσος Θεοφίλου...είναι ΜΕΣΑ.


    Ο ΦΙΛΟΣ του ο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ...ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΕΠΕΣΕ ...ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ !!


    ρε άι στο διάβολο Βαθύπλουτα γομάρια και τομάρια..
    Ανώμαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση