GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος: Να παραιτηθεί ο Μαρκογιαννάκης...

Επανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real FM, ότι ο πρόεδρος τη...

Επανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Μαίρης Πολλάλη στον Real FM, ότι ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης "οφείλει να παραιτηθεί, αν δεν συμμορφωθεί με τους νόμους".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο κ. Καπερνάρος δε, προκάλεσε τον κ. Μαρκογιαννάκη να "διαβαστούν τα αποσπάσματα των πρακτικών" για του λόγου του το αληθές. Ισχυρίστηκε ότι έσπασε το χέρι του όταν του αρνήθηκε ο κ. Μαρκογιαννάκης να υποβάλει ερώτηση σε μάρτυρα.



2 σχόλια

  1. Ψυχοπαθή ΓΕΛΟΙΕ

    κατάπιες άνθρακα..μαλάαακααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης προεδρεύει της Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

    Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δήλωσε
    «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω το δικαίωμα σε κανέναν να πει ότι είμαι ο πρωτομάστορας του κουκουλώματος» …


    Εκπλήσσει αυτή η επιλογή καθότι πριν από περίπου 3 χρόνια, ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξεως και νυν αναπληρωτής πρόεδρος της Βουλής, είχε εμπλακεί στο περίφημο σκάνδαλο με τα πυροσβεστικά ελικόπτερα και το μιζαριστό C4 I των χρυσοπληρωμένων Ολυμπιακών του 2004 ,των χουβαρντάδων Γιάννας και της κουμπάρας Ντόρας.

    Δεν ντρέπεσαι βρε αχρείε πρώην “εισαγγελέα”, που σε είχε διορίσει η χωρά να επιβλέπεις την τήρηση της νομιμότητας και τώρα στα γεράματα σου κατάντησες φερέφωνο των μιζοαρπάχτικων της Ντορό-φαυλό-κρατίας .

    ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ !!!.
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΠΑΡΕΑ !!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση