GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσαν Κουβέλης-Παναγιωτόπουλος...

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, επισκέφθηκε τ...

Μετά από πρόσκληση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενος από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, Βουλευτή Αττικής της ΔΗΜΑΡ  Βασίλη Οικονόμου και την εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ. Μυρσίνη Λιοναράκη, και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης: οι Υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας κ.κ. Παναγιώτης Καράμπελας και Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας  Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, εκ μέρους του ΓΕΕΘΑ, καθώς ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος απουσιάζει σε προγραμματισμένη επίσημη επίσκεψη στην Αλβανία.
Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:
Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, τον κ. Φώτη Κουβέλη, που μας έκανε την τιμή να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας και να επισκεφθεί σήμερα επισήμως το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  Την καρδιά και το σπίτι των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος.
Ο κ. Κουβέλης είναι πάντοτε στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν ένα εκλεκτό κομμάτι ολόκληρου του Ελληνικού Λαού.
Κάναμε μια ενημέρωση σε βάθος, για όλα τα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου μας και βεβαίως για τα μεγάλα Εθνικά Θέματα.

Θεωρώ, ότι όπως συνέβη και στο παρελθόν, όπως συνέβη και στον παρόντα χρόνο, έτσι και στο μέλλον θα εξακολουθήσουμε να έχουμε ως Ένοπλες Δυνάμεις και Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τη στήριξη του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ., του κ. Φ. Κουβέλη, ο οποίος αγκαλιάζει τις Ένοπλες Δυνάμεις με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση, ιδιαίτερα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς που περνάμε, τους καιρούς των περικοπών, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αποσυνδέσει τα όποια προβλήματα μιας δύσκολης καθημερινότητας και είναι απόλυτα προσηλωμένες στο καθήκον και στην αποστολή που τους έχει τάξει η Πολιτεία, το Έθνος και το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε, θέλω και πάλι να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις και για την επίσκεψή σας εδώ.

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Υπουργό της Εθνικής Άμυνας, τον κ. Παναγιωτόπουλο, αλλά και την ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων, για την ενημέρωση που μου έκαναν αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα με τα Εθνικά θέματα της χώρας.

Είναι αμέριστη η στήριξη στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες παρά το γεγονός ότι έχουν δεχθεί μεγάλο βάρος περικοπών και στις δαπάνες που αφορούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνολικότερα, συνεχίζουν με γενναιότητα και με υψηλό ηθικό να υπηρετούν την πατρίδα, να υπηρετούν την Άμυνα, να υπηρετούν τον Ελληνικό Λαό και την κοινωνία.

Η συμπαράστασή μας, κύριε Υπουργέ, είναι δεδομένη και θα είναι στο διηνεκές.

Π. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Ευχαριστούμε πολύ.

Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Και εγώ ευχαριστώ.

7 σχόλια

  1. Πολιτικά σάλια............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο κύριος Θεοχάρης που θέλει να κλείσει τους φορολογούμενους φυλακή;

    “ Το πρώην στέλεχος της Lehman Brothers που βάζει τη "θηλιά" στο λαιμό του μέσου φορολογούμενου ”

    Αυτός είναι ο κύριος Χάρης Θεοχάρης
    Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, της κυβέρνησης των γερμανοτσολιάδων δεν έχει προηγούμενο.

    Ο άνθρωπος, τον οποίο πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα του Reuters χαρακτήρισε «μαϊμού της τεχνολογίας» (για την ακρίβεια, ο ίδιος έχει αυτοχαρακτηριστεί ως "μαϊμού της τεχνολογίας"), ο άνθρωπος οποίος επιδίδεται καθημερινά στη χρήση του twitter μετά μανίας (αλήθεια έχει χρόνο για τέτοιες ασχολίες;), ο άνθρωπος ο οποίος τοποθετήθηκε γενικός γραμματέας εσόδων...

    του υπουργείου Οικονομικών,ο Χάρης Θεοχάρης, αυτός ο άνθρωπος, μπροστά στις συνέπειες της αποτυχημένης πολιτικής του πολιτικού του προϊσταμένου Γιάννη Στουρνάρα, αλλά και της δικής του (η φορολογική πολιτική δεν είναι twitter βλέπετε) έστειλε εγκύκλιο στις ΔΟΥ, η οποία αναφέρει τα εξής εξοργιστικά: Απαιτεί από τους εφόρους να βάλουν φυλακή όσους χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ και έχουν να έρθουν σε επαφή με την εφορία για περισσότερο από 4 μήνες.

    Και το κάνει αυτό – ελάχιστη σημασία έχει αν τον πιέζει ο κύριος Στουρνάρας ή αν του δίνει εντολές – επειδή η κυβέρνηση εξαιτίας της εκτός λογικής φορολογικής πολιτικής που εφαρμόζει αδυνατεί να συγκεντρώσει έσοδα.

    Τα στοιχεία δείχνουν ότι ... οι οικονομικοί προφέσορες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης αποτυγχάνουν.

    Τώρα αυτός ο άνθρωπος έρχεται να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό του φορολογούμενου και του φτωχοποιημένου Έλληνα ακολουθώντας τη λογική: Ότι πιάσουμε.

    Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι οι οφειλέτες που χρωστούν στο κράτος πάνω από 5.000 ευρώ ξεπερνούν σε αριθμό τους 80.000, ενώ όσοι έχουν χρέη κάτω από 3.000 ευρώ ανέρχονται σε περίπου 2.300.000.

    Για να καταλάβει ο κάθε ένας τι εστί Χάρης Θεοχάρης πρέπει να γνωρίζει το εξής: Ο ίδιος υπήρξε στέλεχος της Lehman Brothers πριν φορτωθεί και αυτός στους Έλληνες όταν η επενδυτική τράπεζα κατέρρευσε. Θεωρούμε ότι όλοι γνωρίζουν λίγο έως πολύ τι ακριβώς είναι η Lehman Brothers.
    sourcing).

    Για σύντομο χρονικό διάστημα πριν την έναρξη της θητείας του ως ΓΓΠΣ, διετέλεσε σύμβουλος του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, ασχολούμενος με την παρακολούθηση δράσεων για την υλοποίηση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής».

    Μετά την εγκύκλιο μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος κατατάσσεται στην κατηγορία Μέργου, καλλιέργησε το έδαφος για την απαράδεκτη εγκύκλιο που στέλνει στις εφορίες, πρέπει να διαβάσει μια πρόσφατη συνέντευξή του. Μιλώντας στην εφημερίδα «Το Βήμα» πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι με τον πενιχρό μισθό των … 2.650 ευρώ το μήνα που λαμβάνει ... για να εισηγείται τη φυλάκιση των φτωχοποιημένων Ελλήνων, πρέπει να πληρώνει στεγαστικό δάνειο 1.400 ευρώ, ενώ, την ίδια ώρα, η σύζυγός του έχει απολυθεί από τη δουλειά της. Ναι καλά διαβάσατε. Ο κύριος Θεοχάρης δεν μπορεί να ζει με 2.650 ευρώ, την ώρα που ένας άλλος γενικός γραμματέας του Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Γιώργος Μέργος υποστηρίζει ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

    Κύριε Θεοχάρη, αυτά τα τρικάκια, τα κολπάκια και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν περνάνε πια σε μια κοινωνία την οποία το οικονομικό επιτελείο εξαθλιώνει. Θα δείξει ο καιρός και η δημοσιογραφική έρευνα, αν πράγματι περνάτε δύσκολα με τον μισθό που παίρνετε, όπως επίσης και ποια θα είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής σας. Υπομονή. Εμείς μία ερώτηση μόνο θα κάνουμε ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ: Όταν ήσασταν στη Lehman Brothers δεν κάνατε τα κουμάντα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
    ΤΑ @@ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ !!!
    ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΦΟΡΩΝ !!!
    ΔΕΝ ΕΧΩ - ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!

    ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φτώχεια δεν είναι ο στόχος... Η φτώχεια είναι το μέσο.


    Πρέπει..
    πρέπει να δουλέψω, πρέπει να μαζέψω λεφτά, πρέπει να κάνω οικονομία, πρέπει να βρω δουλειά, πρέπει να βρω δεύτερη δουλειά,πρέπει να πάρω δάνειο,πρέπει να πληρώσω το δάνειο, πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς, πρέπει να πάω στην.. τράπεζα,πρέπει να κόψω το τσιγάρο

    θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο, θέλω να ακούσω,θέλω να μιλήσω, θέλω να γράψω, θέλω να χαωθώ, θέλω να σε γνωρίσω, θέλω να μυρίσω, θέλω να αγγίξω, θέλω να δω μια ταινία μισοκοιμισμένη, θέλω να ουρλιάξω, θέλω να σπάσω,θέλω να αναπνεύσω, θέλω να ερωτοτροπήσω με το γρασίδι, θέλω να σκεφθώ, θέλω να βρω χρόνο να σκεφθώ.

    Η φτώχεια δεν είναι ο στόχος
    Η φτώχεια είναι το μέσο.


    ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΑ ΠΑΐΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .... ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει..
    πρέπει να δουλέψω, πρέπει να μαζέψω λεφτά, πρέπει να κάνω οικονομία, πρέπει να βρω δουλειά, πρέπει να βρω δεύτερη δουλειά,πρέπει να πάρω δάνειο,πρέπει να πληρώσω το δάνειο, πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς, πρέπει να πάω στην.. τράπεζα,πρέπει να κόψω το τσιγάρο

    θέλω να διαβάσω ένα βιβλίο, θέλω να ακούσω,θέλω να μιλήσω, θέλω να γράψω, θέλω να χαωθώ, θέλω να σε γνωρίσω, θέλω να μυρίσω, θέλω να αγγίξω, θέλω να δω μια ταινία μισοκοιμισμένη, θέλω να ουρλιάξω, θέλω να σπάσω,θέλω να αναπνεύσω, θέλω να ερωτοτροπήσω με το γρασίδι, θέλω να σκεφθώ, θέλω να βρω χρόνο να σκεφθώ.

    Η φτώχεια δεν είναι ο στόχος
    Η φτώχεια είναι το μέσο.


    ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΑ ΠΑΐΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ .... ΕΛΛΗΝΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ...ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΠΕΣ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ-ΝΟΥΔΟΥΔΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ..ΑΣ ΣΙΧΤΙΡΙ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΑΑΑ ΚΑΙ ΡΥΜΑΔΔΔΔΔΔΔΔΔΔ...
    .....ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΠΑΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΛΕ ....ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 10.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ Ο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τις δημοσκοπήσεις;


    Μπάχαλο στην Ιταλία μετά τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα. Ο «Καταλληλότερος» Μοντι - σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – καταποντίστηκε σε ποσοστό λίγο πάνω από το 10%.

    Ο «περιθωριακός» Πέπε που – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – έπεφτε και από το 13%!!!! Πήρε 25,5%

    Η Κέντρο-«αριστερά» που ανέβαινε – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – βρέθηκε δεύτερη στην Γερουσία και προηγείται με 0,4% του δεύτερουbuga-Buga-Μπερλουσκόνι με ποσοστό 29,5%!

    Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ «Λέγκα του Βορρά» που θα έφτανε το 6% - σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!



    Κάτι παρόμοιο με τις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα που πέρυσι τέτοιο καιρό έδιναν στο... ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ ποσοστά πάνω από 25% και στον ΣΥΡΙΖΑ 6,7%!

    Τι προέβλεπαν λίγες ημέρες πριν, οι μεγάλες δημοσκοπικές εταιρείες της Ιταλίας;



    « 157έδρες στην κεντροαριστερή συμμαχία (34,4%),

    83 έδρες στην κεντροδεξιά (28%),

    36 έδρες στο ψηφοδέλτιο Μόντι και τις συνεργαζόμενες δυνάμεις (14,6%), - και 40% στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος -

    29 έδρες στο κίνημα Πέντε Αστέρια του Μπέπε Γκρίλο (13,7%)

    4 έδρες σε λοιπά κόμματα, (3,8% της πρόθεσης ψήφου).»



    Βέβαια κανένας δεν βγήκε να αμφισβητήσεις την χρησιμότητα αυτών των εταιρειών. Των εταιρειών που ισχυρίζονται ότι κάνουν δημοσκοπήσεις.

    ΔΕΝ κάνουν δημοσκοπήσεις, γιατί απλά οι πολίτες τους έχουν πάρει στο ψιλό.

    Ο Νεοδημοκράτης απαντάει ότι στις προηγούμενες ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΣΟΚος ότι στις προηγούμενες ψήφισε ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑιος ότι στις προηγούμενες ψήφισε ΝΔ, και οι υπόλοιποι κάνουνε απλά πλάκα.

    Το ξέρουν αυτοί που παίρνουν τα στοιχεία, και στο τέλος βγάζουν αποτελέσματα που θέλουν οι πολιτικοί αναλυτές των κομμάτων που τους έχουν αναθέσει την δημοσκόπηση.

    Για να έχουν και άλλοθι έβαλαν και τον περιορισμό να μην δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις την τελευταία βδομάδα και μετά τα αποτελέσματα αντί να ζητήσουν συγνώμη και να πάρουν τα εκατομμύρια που έχουν πάρει σαν αμοιβή και να πάνε να αναπαυτούν στις επαύλεις τους, παραπονιούνται ότι φταίει η τελευταία βδομάδα που όλοι μετακινήθηκαν «ξαφνικά».

    Οι δημοσκόποι είναι απόλυτα εξαρτώμενοι από τα συμφέροντα που τους δίνουν δουλειές παράπλευρες.\ Σε υπουργεία και οργανισμούς είναι το χρήμα, και εικονικές καλοπληρωμένες «δουλειές».

    Εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται.

    Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ να ασχολούμαστε μαζί τους.

    Ακόμα και όταν πετάνε ένα τυρί που τρέχουμε να το δαγκώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ28 Φεβ 2013, 1:15:00 π.μ.

    .... ΧΑΧΑΧΑ..... ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΝΑΙ....ΑΠΛΑ ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΥΓ-ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ "ΠΑΠΟΥΤΣΙ" - "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ".... ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΜΙΖΩΜΕΝΑ/ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ.... ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.... "ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.... ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ”.... // ΣΤΙΣ 18....ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ....// ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΚΟΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΕΣ ΞΑΝΑ... ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ... // ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ…. ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ…. ΚΑΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΚΑΙ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΞ…. ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗ…. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΙΧΑΜΑ..... ΟΥΣΤ....ΟΥΣΤ ΣΑΠΑΚΙ....ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΣΙΡΙΜΩΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΧΙΤΗ.... ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση